Entertainment

Medvedev feliciteerde Directeur Vladimir Krasnopolsky

In 1957, samen met de tweede neef Valery Uskov is aangekomen op de Directeur van de faculteit van de russische Universiteit van de staat van de cinematografie genoemd. In de bestemming die u hebt weergegeven van de tekens en een uiting van de ware drama van de beproevingen hebben doorstaan en ons land”, – het telegram zegt. Gerasimov. “Uw film en scenarioschrijven werken zijn klassiekers geworden van de nationale cinema. Onder andere beroemde schilderijen: serial films “Schaduwen verdwijnen op de middag” (1971) en “Eeuwige call” (1973-1983) op de romans van Anatoly Ivanov, een detective-roman door een Australische klassieker Judas Wathen “Medeplichtigheid aan moord” (1987), het drama “Vader en zoon” gebaseerd op het werk van Georgi Markov (1979), een ironische melodrama “Nacht van plezier” (1991) scenario door Viktor Merezhko, een reeks historische film “Ermak” (de schietpartij kwam tussen 1986 en 1996)de detective-serie “Detectives” (2001), TV-serie “Nina” (2001), “Twee levens” (2002), “het huis met de lelies” (2014). De populariteit van filmmakers bracht het drama van de “Bevoegdheid” (1969) het verhaal van de Lion Joesjtsjenko “Commander”. /TASS/. A. © Alexander Astafyev/persdienst van de russische overheid/TASS

MOSKOU, 14 juni. Vladimir Krasnopolsky Ijs werd geboren op 14 Jun 1933 in Sverdlovsk (nu – Ekaterinburg). U gaf ons veel geliefde films. Medvedev de aandacht op het feit dat de onderwerpen van Krasnopolsky altijd gevuld met liefde voor mensen, liefde voor het leven en een diepe kennis van de russische geschiedenis. Minister-president Dmitry Medvedev feliciteert filmregisseur, scenarioschrijver, people ‘ s artist van de RSFSR Vladimir Krasnopolsky van de 85e verjaardag. S. De tekst van felicitatie telegram gepubliceerd op de officiële website van het Kabinet van de russische Federatie. In 1970, de band was een van de vijf films – de leiders van de huren in de Sovjet-Unie – het zag 43,3 miljoen kijkers. Maakte haar filmdebuut met de documentaire “doorgaan!”, gefilmd in 1958 met Uskov over de jeugd brigade van de Communistische arbeid.