Sport

Media: engels FC “Arsenaal” wil verwerven doelman Leno en middenvelder Martins

Op dinsdag, de 23-jarige middenvelder heeft het contract beëindigd met de portugese club “sportieve” eenzijdig. De 26-jarige Leno werd niet opgenomen in de definitieve toepassing van de duitse nationale team voor de world Cup 2018 in Rusland. Ze vielen de spelers en staf van de club met behulp van diverse metalen objecten. Opgemerkt wordt dat Arsenal ziet Leno de lange termijn vervanging voor de 36-jarige doelman Petr Cech. 15 mei op basis van “sportieve” is doorgedrongen tot 50 personen. Het incident leidde tot diverse spelers liepen verwondingen. Het engelse voetbal club “Arsenaal” van plan is om het verwerven van de duitse doelman “Bayer” Bernd Leno en portugese middenvelder Gelson Martins, die is een free agent. TASS, juni 13. In het seizoen 2017/18 Martins heeft gespeeld 42 games en gescoord 19 doelpunten in alle competities. De spelers hebben beschuldigd van de President van de club Bruno de Carvalho. De middenvelder werd in de definitieve selectie van Portugal voor het wk. De duitse doelman staat voor “Bayer” in 2011, gedurende welke tijd hij heeft gespeeld voor de club 304 games en 379 doelen gemist. De reden voor de beëindiging was het conflict met de fans en de club management. Martins mag naar Arsenal gratis. Rapporten over het “Газета.Ru” met verwijzing naar Sky Sports.