Sport

“Krasnodar” “de locomotief” en “Zenith” heeft voldaan aan de voorwaarden van het Verdrag van fair play

Over deze rapporten een druk op de service van de Union of European football associations (UEFA). Volgens de regels voor clubs die deze regel overtreden is een overeenkomst, een van de belangrijkste punten is volledig in overeenstemming met de financial fair play van de duur van de overeenkomst. TASS, juni 13. “Locomotief”, die werd vorig seizoen kampioen van Rusland in het seizoen 2018/19 zal uitvoeren in de groepsfase van de Champions League, “Krasnodar”, op de vierde plaats, zal spelen in de groepsfase van de Europa League, “Zenit”, welke werd de vijfde plaats in de derde voorronde van de Europa League. Deze beslissing werd genomen door de behandelende kamer van het hof van de UEFA club financiële controle-orgaan, voorgezeten door Yves Leterme. “Zenit” en “Rubin” was onderworpen aan de sancties voor het niet voldoen aan het criterium van een break-even in 2014, “de locomotief” – in 2015. De russische voetbalclub FC Krasnodar, FC Lokomotiv Moskva en Sankt-Petersburg “Zenith” heeft voldaan aan de voorwaarden van het contract voor de naleving van de financiële fair play. “De onderzoeks kamer van de rechtbank van de UEFA de financiële controle bevestigt dat “Krasnodar”, “loc”, “Monaco”, “Roma” en “Zenith” werd gevonden worden in overeenstemming met de eisen van de overeenkomsten. Als resultaat daarvan zijn vrijgesteld van het regime van de global contract”, – vermeld in het bericht.