Entertainment

Jevgeni Mironov: in Rusland moeten we de wetgeving om te stoppen met het gelijkstellen van cultuur naar de dienstensector

De russische wet “cultuur” moet verbeteren, is het noodzakelijk te schrijven voor een voorziening die u zal toestaan om te stoppen met het gelijkstellen van cultuur naar de dienstensector. Artistiek Directeur van het theater, het beantwoorden van een vraag over zijn houding ten opzichte van de hierboven genoemde wet, zei: ‘is het onderwerp”, zoals opgenomen in de Raad onder de RF-President op kunst en cultuur. Tolstoj zei dat de ontwikkeling van de wet hopen te voltooien van dit jaar. De ontwikkeling dient te worden ingevuld door 1 juli 2018. “Deze concurrerende biedingen, waar de wedstrijd om te winnen niet-professionele mensen die er niets dat we kunnen doen,” zei Mironov. De artistieke Directeur is overtuigd van de noodzaak om te stoppen met het gelijkstellen van cultuur voor de industriële productie of de dienstensector. Maar de houding moet anders”, – gesloten Mironov. Hij is van mening dat in de huidige wetgeving zijn er “veel technische dingen die moeten worden geschrapt, vervangen of te herzien.” Als een voorbeeld, people ‘ s artist van Rusland leidde de Federale wet “Op de overeenkomst systeem in de inkoop van goederen, werken, diensten voor de staat en de gemeentelijke behoeften’ van 5 April 2013. Dit advies TASS uitgedrukt, de artistiek Directeur van het State theatre of Nations Yevgeny Mironov. /Offset. Eerder deze maand, presidentieel adviseur op cultuur Vladimir Tolstoj zei dat de werkgroep de wet “cultuur” moet voldoen aan de in juni voor de goedkeuring van een conceptuele aanpak van het document. Jevgeni Mironov

© Artyom Geodakyan/TASS

NEW YORK, 14 juni. TASS Alexey Kachalin/. Dit betekent dat we [artiesten] niet een Wasserij en niet een bakkerij, creëren we een product dat anders zou moeten, is het niet materiële waarden, maar het is de culturele Stichting, die is een lange tijd als het een werk van kunst,” aldus Mironov. Na de vergadering van de presidentiële Raad voor kunst en cultuur, die plaatsvond op 21 December 2017, Vladimir Poetin in februari 2018 geïnstrueerd te bereiden op het concept van het ontwerp van Federale wet “Op cultuur”. Maar nog belangrijker, ik begrijp dat het aan de cultuur gebracht van [categorie] diensten. Hij en de ploeg zal presenteren in new York enscenering van het stuk “Ivanov” toneelstuk van Anton Tsjechov. Hij is van mening dat deze situatie is beladen met het feit dat de rekwisieten voor de film te produceren niet de wizard, waardoor de kwaliteit van het werk is niet overdreven of ingetogen de prijs, en een rogue. “Zelfs nu zijn er discussies te brengen in het hof van de President. “Natuurlijk, u kunt verwachten om inzicht te hebben in de Financiering van de cultuur, hoe moeten we om te melden, al deze vragen blijven binnen de wet.