Sport

Infantino: miljoen voordeel aan het hoofd van de FIFA zal compenseren duizenden van zijn tekortkomingen

De deadline voor nominaties is 5 februari, 5 mei – de laatste dag van de kennisgeving van de leden van de Vereniging van de FIFA, de namen van in aanmerking komende kandidaten. Ik geloof in wat ik zie in de ogen in Myanmar, Rwanda, als ze spelen met de bal. Denk en voel de krachtige steun van vele mensen in de wereld die willen FIFA was sterk, geholpen bij het oplossen van hun problemen,” voegde hij eraan toe. Hij zei dit op een persconferentie in Moskou gewijd aan de resultaten van het Congres, waarvan de geconsolideerde Verenigde Staten, Canada en Mexico won de strijd voor het recht om te gastheer voor de world Cup 2026. We zijn gebonden aan een nieuw programma waarbij de nadruk zal liggen op de ontwikkeling van het voetbal,” zei hij. Gianni Infantino zei dat het niet gemakkelijk is om te leiden van een dergelijk grote organisatie als de international Federation of football Association (FIFA), maar in zijn werk, hij ziet meer voordelen dan nadelen. De FIFA-President zei dat hij geen programma voor de komende presidentiële termijn, maar hij begrijpt welke stappen genomen moeten worden in de toekomst. “Ik denk dat de FIFA moet blijven werken, maar alleen in samenwerking met de federaties. Infantino onder leiding van de FIFA in februari 2016 op het Congres in Moskou, hij kondigde aan dat volgend jaar zal worden herkozen voor een nieuwe termijn. Ik geloof in mensen die met mij gewerkt de afgelopen twee jaar. /TASS/. De Voorzitter van de FIFA, Gianni Infantino

© Stanislav Krasilnikov/TASS

MOSKOU, 13 juni. Maar iedere dag vind ik een miljoen redenen om te blijven werken”, aldus Infantino. Ja, elke dag honderdduizenden keren. Zie ook

Infantino: wk 2026 kon de grootste sportieve en sociale gebeurtenis in de geschiedenis

Infantino aangekondigde deelname aan de verkiezingen van het hoofd van de FIFA in 2019

“Ik wil gaan voor vier jaar, omdat ik geloof in wat je doet, wat je kunt doen voor de FIFA. De verkiezingen van het hoofd van de FIFA in 2019 zal gehouden worden op 5 juni bijeenkomst in Parijs. Ik had een programma dat de voorgestelde verhoging van het bedrag te investeren in het voetbal vier keer. En nu kunnen we zeggen dat het niet alleen uitgevoerd, maar ook vergroten. “Sorry als ik dacht, was dat de Voorzitter van de FIFA?