Sport

In Moskou opende een tentoonstelling gewijd aan voetbal

“Het is me een grote eer om in zo’ n prachtige Park. We hadden het gevoel dat het gedaan moet worden en kunstenaars hebben ons gesteund onmiddellijk,” – zei de auteur van het idee van de tentoonstelling Helen Kraft. Feliciteer de organisatoren van de opening van de tentoonstelling kwamen de atleten en de kampioen van Rusland. Zal ook een meeslepende show: nederlandse Klomp, Matiu zal het mogelijk maken de kijker te observeer het proces van het maken van sculpturen van stretch film in real-time. De eerste in de geschiedenis van Rusland, de thuisbasis van het wk voetbal wordt gehouden van 14 juni tot 15 juli in 11 steden. De opening wedstrijd van het toernooi, waarin teams spelen Rusland en Saoedi-ArabiĆ« zal beginnen om 18:00 op 14 juni in het stadion Luzhniki”. De tentoonstelling “kunst in de Bal/Bal in de kunst”, gewijd aan de world Cup 2018, heeft geopend in Moskou Park “Zaryadye” in de omgeving. Ze bereidde zich voor ongeveer zes maanden. De tentoonstelling is geopend tot en met 23 juli 2018. /TASS/. De tentoonstelling presenteert een 60-tal werken met meer dan 20 kunstenaars uit Rusland, Duitsland, Nederland, Spanje en andere landen van de wereld. MOSKOU, 13 juni.