Entertainment

In Moskou kan het voortbestaan van het geheugen van Stanislav Govorukhin

Het geheugen van de Bestuurder, de Voorzitter van de Doema Commissie cultuur Stanislav Govorukhin, die overleed op 14 juni kunnen bestendigen in Moskou. Hij is een people ‘ s artist van Rusland (2006). /TASS/. Govorukhin is een Plaatsvervanger van de Doema sinds 1993. Zie ook

Biografie Van Stanislav Govorukhin

Stanislav Govorukhin werd 82 jaar oud. Dus hij verdient diep respect en geheugen. In ieder geval beschouwen we alle voorstellen,” – zei Voskresensky. Dit werd gemeld door TASS op donderdag, de Voorzitter van de Commissie op de monumentale kunst in Moskou stad Duma Igor Voskresensky. En wat het zal uitgedrukt worden – of het nu een gedenkplaat of een monument, het hangt af van wie en hoe zal het voorstel adres in onze Commissie. “Natuurlijk, hij is de leider van de gehele culturele industrie van Rusland, een actieve deelnemer in de vele evenementen, een vechter voor cultuur. Stanislav Govorukhin

© Valery sharifulin/TASS

MOSKOU, 14 juni. Zulke films als “de ontmoeting Plaats kan niet worden gewijzigd”, “Verticale”, “Voroshilov scherpschutter”, schreef de scenario ‘ s voor de films “de russische opstand” “In juni 41-go”.