Gezondheid

In het Ministerie noemde de geplande inspectie onder het Ministerie structuren

Tegelijkertijd moet worden gedefinieerd persoonlijkheid voor de functie van Vice-Ministers. – Dit alles, om iemand te straffen, maar om te begrijpen wat er gaande is binnen.”

Terwijl Khlopunova moeilijk te zeggen hoe lang een test. Het is echter mogelijk dat de mensen in de toekomst niet zal worden goedgekeurd. Commentaar op de veranderingen in de structuur van het Ministerie Khlopunova toegevoegd dat morgen, 15 juni de deadline voor het indienen van het reguliere aantal werknemers. [Deze vorm van verificatie is normaal, als het gaat om nieuwe mensen, zei Khlopunova. Eerder, diverse telegram-kanalen informatie vanaf het begin van de inspecties van het Ministerie van natuurlijke hulpbronnen van ondergeschikte diensten en agentschappen. Rosleskhoz en Rosprirodnadzor Kobylkin zal toezien persoonlijk. “Ik zal niet fantaseren, maar ik denk dat een aantal redelijke termijn moet worden. GeĆÆnitieerd door de Minister van natuurlijke hulpbronnen Dmitry Kobylkin controleren financieel-economische activiteiten in het kader van het Ministerie van de Federale diensten en instellingen wordt uitgevoerd met het doel van de kennismaking met de activiteiten van het Ministerie. “Deze aanpak om jezelf onder te dompelen volledig, niet alleen in het werk dat is uitgevoerd op de ecologie, de examens en dergelijke, maar ook in de economische activiteit. Het is zeker niet maanden,” zei ze. Dit werd gemeld aan de journalisten van de pers-Secretaris Natalia Khlopunova. MOSKOU, 14 juni. Eerder werd gemeld dat op 13 juni Kobylkin goedkeuring aan de nieuwe structuur van het Ministerie, waarbij 10 afdelingen. In het bijzonder, brengen wij de post van eerste Minister, die zal toezien op de activiteiten van de drie andere Adjunct-hoofd van het Departement, met inbegrip van het Plaatsvervangend hoofd van de Rosnedra, en de Roshydromet. /TASS/. Het is ook een van de onderdelen van het welzijn van de structuur en de prestaties.