Gezondheid

Het zomerseizoen is begonnen in het Noordpoolgebied

“Op het festival van de herders, die jaarlijks wordt gevierd op 2 augustus, echt om alleen te gaan doorgewinterde reizigers, die zijn discreet, met respect voor de eigenaren van de toendra,” aldus TASS, het hoofd van het Agentschap van de reis “Blizzard” Tatiana Andrejeva. Het geeft meer mogelijkheden voor de toeristen om te wandelen, te reizen, te varen bijna de klok rond. De wegen in Pustozersk, volgens Menshakova, nee, in principe dus er komen door het water, toen de stroom van de Pechora, de Bal is vrij van ijs, maar er zijn meer extravagante opties. De bekendste en meest populaire is Solovki-archipel, een UNESCO world heritage site, het centrum van het Christendom en de unieke historische en architectonische complex. Velen van hen begrijpen dat ze niet kunnen bereiken van de bestemming als gevolg van de weersomstandigheden of om te zitten op de luchthaven te wachten op de juiste interne vlucht binnen enkele weken. “In sommige plaatsen zijn alleen bereikbaar per vliegtuig, maar door de stormen van de helikopter, u kunt verwachten weken,” zei hij. Alleen ijsbreker in de zomer kunt u bereiken van de meest Noordelijke deel van Rusland, waar ligt het nationale Park “de russische Noordpool”. Echter, zelfs in het warme seizoen Arctic toerisme is geassocieerd met extreme omstandigheden: reizigers nodig hebben om de balans op geavanceerde apparatuur, warme kleding, fysieke training en uithoudingsvermogen. De Directeur van het Museum waarschuwt dat in deze reis, warme vaststelling van jassen, mutsen en handschoenen zijn geschikt, zelfs in de zomer. Meestal Arctic toerisme trekt mensen in de VS en Europa, maar in de afgelopen jaren is er een stijging in het aantal Aziaten en Russen. Wat trekt de toeristen in het verre Noorden in de zomer

De zomer belangrijkste toeristische bestemmingen in het Noordpoolgebied, raften, vissen, zeilen en cruise toerisme, duiken, milieu, mineralogisch, Wandelen, Fietsen, jeepsafari, bergbeklimmen, vertelde TASS het hoofd van de Commissie voor het water toerisme in het Noord-Westen van de regionale Afdeling van de russische Unie van de reis-industrie (PCT ssro) Sergej Akulenko. Dit is de eerste russische stad boven de poolcirkel, opgericht in 1499. Russische Noorden trekt niet alleen de russische burgers, maar de burgers van andere Staten. Vreemdelingen, zoals opgemerkt door Akulenko, bezoek de Arctische regio ‘ s, voornamelijk via grensoverschrijdende Maritieme cruise toerisme is voor de reis op de Solovetsky eilanden-archipel naar Arkhangelsk, om Van nova zembla, in het nationale Park “de russische Noordpool” en de archipel van Franz-Joseph. Toerisme met elementen van de ascese

In het Noorden, de vele religieuze plaatsen, voor die klaar is om zichzelf te testen niet alleen de pelgrims, maar ook gewone toeristen. In 2020 zal in het teken van de verjaardag van zijn geboorte (geboren in 1620), en in Pustozersk van de 20-ste juni begint de pelgrimstocht van de gelovigen, vertelde TASS Directeur van het Museum-reserve “Pustozersk” Elena Menshakova. “Chukotka gaan de toeristen die bereid zijn om diverse moeilijkheden en beproevingen. In de Vorkuta district van de Komi toeristen worden aangetrokken door de schilderachtige monumenten van de natuur – Tambeiskoe rotsen en een waterval op de rivier Halmer-Yu, veel mensen willen een bezoek aan de Kara zee, sommige durven zelfs te zwemmen in de atlantische oceaan. Alleen deze zomer, de ijsbreker zal uitvoeren vijf vluchten met toeristen aan Boord. De toeristen krijgen een lijst van de benodigde apparatuur, helpen met de selectie van kleding, moet worden opgestart en de trekking schoenen, ondergoed, omdat het water, zelfs bij plus 20 graden van de dag heel ongemakkelijk. Maar de reiziger Denis Sergejev vertelde TASS dat in de Noord-campagnes in de regio Krasnojarsk moet klaar zijn voor vele beproevingen. Zoals opgemerkt door de CEO van het bedrijf “de hors”, de officiële tour operator in Vorkuta, Nikolai Gryaznov, deze randen zijn van plan om een pauze te nemen van de beschaving. Het testen van deze extreme

De ongerepte Noordelijke natuur en de kans wilde dieren te zien – de meest aantrekkelijke factoren zijn voor de liefhebbers van extreme toerisme in het Noordpoolgebied. Zie ook

Mysteries van de Putorana plateau en de grond terug van de muskusos

De Bestuurder van één van de grootste reisorganisaties in Krasnoyarsk regio “Polonia” Natalia Strizhova bevestigd TASS dat de Arctische toerisme in deze plaatsen is “forwarding” dat is afhankelijk van de lokale weersomstandigheden en zijn niet gebonden aan strikte termijnen. Ervaring in ruil voor respect

Aan herders makkelijker om in de Komi Republiek, waar zelfs de kans om te verblijven met hen thuis om een duik in het leven van de nomaden en om te proberen een tinctuur gemaakt van de jonge gewei van herten gewei, wild, vis, steak. Het is bekend dat er in ballingschap, de ideoloog en de meest prominente figuur van de oude gelovigen Avvakum. De echte avonturiers naar Pustozersk 20 km van Naryan-Mar in Nenets Autonome district. De atomic ijsbreker “50 jaar van de Overwinning”

© Lev Fedoseyev/TASS

MOSKOU, 14 juni. “Een portret van de toerist is dat voornamelijk buitenlandse toeristen, velen van hen, uit China, uit Duitsland; russische toeristen in het bereik van 5-6%. Een van de meest aantrekkelijke plaatsen voor toeristen in het Noorden van de regio Krasnojarsk deskundigen noemen de Putorana plateau, waar er tienduizenden meren en de duizenden watervallen. De cruise-deelnemers een bezoek aan de Eilanden van de archipel Franz-Joseph de beroemde vogel kolonies en rookeries van zee dieren en paal degenen die wensen te bieden ijs zwemmen in het water van de Arctische oceaan. /TASS/. Maar nu, in de Vorkuta gebied van de Polar dag – de zon gaat op schoot en dan opstaat, vertelt Gryaznov. Sommigen slagen erin om het bereiken van de unieke meer Elgygytgyn of national nature reserve “Wrangel-Eiland”, maar ook vertegenwoordigers van de toeristische bedrijven waarschuwen dat het erg kostbaar is en het een lange weg. Meest vaak, de toeristen worden genomen om te zien herten grazen in de buurt van de dorpen van Kanchalan, en Amguema, walvissen in de buurt van het dorp van Lorino, er zijn paden naar het meest Oostelijke punt van Eurasia – Kaap Dezhnev, en de holen van polar bears in de buurt van het dorp van Vankarem. Boottocht naar de noordpool

De avond van 14 juni de atomaire ijsbreker “50 jaar van de Overwinning’ zal de eerste zijn in dit jaar een cruise naar de noordpool. “Veel mensen komen zeer goed gemotiveerd, eerst en vooral avonturiers. Reizigers moeten worden voorbereid voor vluchtige weer grote veranderingen in de temperatuur van de dag kan worden plus 16 graden, in de nacht – minus 2 en sneeuw in midden juli, gemeenschappelijk. Arctic tours starten in andere gebieden van het uiterste Noorden: alleen in de zomer kunt u naar het nationale Park “de russische Noordpoolgebied”, voor een bezoek aan het kamp van rendier herders in de Komi Republiek, en in het geval van goed weer om in de lucht om de Putorana plateau. In 2017, volgens het PCT, de Solovetsky Museum-reserve werd bezocht door bijna 62 duizend mensen. De gemiddelde leeftijd van de toeristen 40 of 50 jaar, maar de leeftijd span is groot, en 80-90 jaar, er zijn toeristen uit Japan,” aldus TASS Adjunct-Directeur voor het toerisme en de ecologische onderwijs van de russische Noordpool” Victor Kuznetsov. Het aandeel van de buitenlandse toeristen in Solovki bereikt van 10%. Zie ook

De 90ste verjaardag van het eerste station op de Franz-Joseph zal maken van een bezoekerscentrum in de Rustige Baai

“Gepresenteerd in de zomer, hoewel in mindere mate, het cognitieve, het platteland, de bedevaart en het etnisch-toerisme”, voegt hij toe. Volgens haar, de avonturiers gaan vaak op hun eigen, zij het niet nodig de diensten van reisbureaus, ze zijn voorzien van apparatuur en er is een enorme hoeveelheid materiaal. Moet moeilijk zijn voor reizigers in de hoop om Chukotka, maar de indrukken van haar bezoek zal worden onthouden voor een mensenleven. Er is geen begrip van het comfort hij is gewend aan veel toeristen, maar in Chukotka, is het mogelijk om te zien de ongerepte natuur, de dieren, om te communiceren met de inheemse bevolking en hun manier van leven”, vertelde TASS de vertegenwoordiger van de Noord-toerisme bedrijf NORTOKO Michael Rezepkin. Per jaar komen hier een beetje meer dan duizenden toeristen. De laatste zal worden afgerond in augustus. Volgens deskundigen, toeristen wellicht ook geïnteresseerd in de routes in Pomor dorpen aan de Witte zee, etnografische tours met elementen van de traditionele kunsten en ambachten. Maar als er in het Noord-Westen van Rusland, en biedt moderne voorzieningen, het Oosten van dit type vakantie verandert in een onvoorspelbare reis, het succes van die convergeren door vele factoren. Zie ook

Kerstliederen, ROE en de fir Prins Charles: dat kan nog steeds worden gezien op Solovki

In de Arkhangelsk regio de toeristen komen ook in de Kargopol en omgeving, beroemd om zijn stenen en houten tempels, in de grotten van de Pinega wijk, de Kenozero national Park, de Kiy eiland in de Onega Guba van de Witte zee, waar de gebouwen van het klooster gesticht door Patriarch Nikon. Er zijn mensen die op hun eigen om heel exotisch voor de Noord-voertuigen: catamarans, er zijn mensen die fiets woon-werkverkeer,” – zei Menshikova. Voor een vlucht brengt ijsbreker om het paal op ongeveer 120 mensen. Het zomerseizoen begint deze dagen in het Noordpoolgebied. Op donderdag van Moermansk begint de eerste in dit jaar een cruise naar de noordpool.