Entertainment

Het theater van Naties aanwezig in de Verenigde Staten de play “Ivanov”

Het stuk werd geregisseerd door Timothy kulyabin, werkzaam dergelijke actoren als Elizaveta Boyarskaya, Chulpan Khamatova, Marianne Schultz, Igor Gordin, Viktor Verzhbitsky, Aleksandr Novin, Ilja Orshansky. De doelgroep voor vier dagen te zien van de prestaties van de stukken van Tsjechov in de moderne versie. “Het feit dat Anton Tsjechov als toneelschrijver werd geboren in de muren van het gebouw, die nu in het Theater van de Naties, en gebruikt te worden genoemd de wet. Hij verzekerde dat hij het niet was gevraagd, natuurlijk, zijn gericht op het herschrijven van de oprichting van de klassieke russische literatuur. Korsh stelde Anton Pavlovitsj, het creëren van mooie verhalen en een beetje vaudeville, een toneelstuk te schrijven,” – zei Mironov. In eerste instantie, de onderhandelingen over de enscenering van het stuk in het Theatre of Nations werd uitgevoerd met de Regisseur Luc Bondy, maar de plannen werden nooit gerealiseerd te wijten aan zijn dood in November 2015. Dit was het pathos van Tsjechov, die probeerde te trekken van het beeld is zeer herkenbaar en begrijpelijk karakter met een gemeenschappelijke naam,” verklaarde kulyabin, in te stemmen met het advies van de hoofdrolspeler, genaamd de play “een ingewikkeld en experiment voor zuiver water van Anton Pavlovitsj”. Ingewikkelde geschiedenis

“Het mooie van theater is levende energie, en elke voorstelling iets verandert, worden we het eens over iets. “Het zal ook een bijdrage leveren, natuurlijk, verschillende, voor het theater en we hebben de kamer, we werken allemaal zonder belofte, zonder het indienen van een motie. De belangrijkste rol die wordt uitgevoerd door people ‘ s artist van Rusland Yevgeny Mironov. Niet waarschijnlijk, zeker, zei de rol van de vrouw van de hoofdpersoon. De state theatre of Nations aanwezig zijn in new York de play “Ivanov”. – Zonder deze veranderingen en de levendigheid die moet gebeuren bij elk optreden, waarschijnlijk niet, en het concept van het theater”. Volgens de legende, misschien niet helemaal, toen de Tsjechen kwamen naar het theater, hij zag Konstantin konstantin sergejevitsj Stanislavski, die hij ontmoette, en kritiek op de productie. Tour gezelschap onder leiding van artistiek Directeur Yevgeny Mironov zal worden gehouden in het New York City Center tijdens het festival “boomgaard” (Boomgaard) van 14-17 juni. Deze onbalans veroorzaakt door de complexiteit van de spelen, we hopen dat we erin geslaagd zijn om de taak te voltooien om het trekken allemaal samen en brengen onder een noemer” – vatte de Directeur. “Er zijn compositorische onvolkomenheden: sommige scènes zijn erg sterk, anderen zijn duidelijk overgenomen van het album. TASS Alexey Kachalin/. De tekst is aangepast aan de moderne taal, omdat [de oorspronkelijke Tsjechov] taal bij het lezen van archaïsche, dus we hebben het niet over vandaag. Het theater van Landen wordt een gast van het festival voor de tweede keer. “Nee, natuurlijk, speciale verzen in de Amerikaanse tour zal niet worden ingevoegd. Hoewel, natuurlijk, de hele structuur, het opbouwen van een dialoog, de melodie van de tekst van Tsjechov opgeslagen,” – zei de Directeur. Experiment

Kulyabin eraan herinnerd dat het stuk bestaan in twee versies: Komedie en drama met de verandering in de vierde wet in de “extensie lijnen alle vaststelling van monologen.”

“We hebben als basis de combinatie van beide edities. Onder hen: “het Huwelijk” op de spelen van Nikolaj Gogol, “Ivanov”, “de Idioot”, gebaseerd op de roman van Fjodor Dostojevski, “Shukshin’ s Verhalen”, “the Glass menagerie” van Tennessee Williams, het temmen van de feeks Komedie van William Shakespeare, “Gargantua en Pantagruel” door Francois Rabelais roman, “a Clockwork orange”, gebaseerd op de roman van Anthony Burgess, “het Publiek,” het spelen door Peter Morgan, “Adem” op de spelen van Duncan Macmillan. NEW YORK, 14 juni. Dus de Tsjechen maakten hun eerste serieuze werk in het theater, waardoor later in de dagboeken die hij schreef “Ivanov” in geschil voor tien dagen. Als Timothy [kulyabin] volgend, kunt u hem als hij dat niet, dan bent u bij het zoeken en proberen, maar het niet wijzigen van de structuur, het ontwerp, bedacht door de Directeur, zei Chulpan Khamatova, het beantwoorden van de vraag TASS-correspondent over de mogelijkheid van wijziging van de verklaring in de loop van de tour. De achtergrond

Artistiek Directeur van het theater op een persconferentie in new York riep de productie van Tsjechovs toneelstuk “de frisse toon”, die in première in December 2016. Het was de eerste eigen theater in Rusland, die, in feite, gemaakt 130 jaar geleden Fedor Adamovitsj Korsch. Gezelschap onder Yevgeny Mironov debuut op het festival twee jaar geleden met de play “Shukshin’ s Verhalen”. Het instellen is zo gemaakt dat alles wat er op het podium was zeer herkenbaar voor het russische publiek. “We zijn, eerlijk gezegd, niet veel toeren, want de omgeving van het spel is niet geschikt voor alle sites,” zei Mironov, uit te leggen waarom, naast Rusland, “Ivanov” werd getoond in Minsk en Riga. Het repertoire van het Theatre of Nations beschikt over veertig producties van klassieke en moderne werken. – Het spel is aan het veranderen, hoe hij altijd [biologische] veranderingen.”

Iglesias heeft de aandacht gevestigd op het feit dat het gezelschap fungeert ongebruikelijk groot is voor de Moskou kamer theater zaal, die plaats biedt aan meer dan 2 duizend mensen. /Offset. “Als hij’ s gluren in de Ramen van de aangrenzende “Chroesjtsjov” in de kleine russische provinciestad. Het zou een moeilijk verhaal, laten we zien hoe we beheren”, concludeerde de actrice. Het idee werd tot leven gebracht door Regisseur Timothy kulyabin, en de eerste repetitie van de hedendaagse productie van de spelen gehouden in de nalatenschap van de Melikhovo, regio Moskou, waar Tsjechov woonde en werkte. “De boomgaard” is uitgevoerd in de grootste AMERIKAANSE stad voor de zesde keer.