Economie

Het Ministerie van Financiën: wetsvoorstel tot vermindering van de accijnzen op brandstoffen maken de Doema deze week

Er zal een serie van bijeenkomsten gepland hen worden voorgelegd aan de regering volgende week” – voegde hij eraan toe. MOSKOU, 13 juni. /TASS/. De regering is van plan deze week naar de invoering van een wetsvoorstel waarin het gaat om de vermindering van de accijnzen op brandstof en verhoging van het tarief van de rechten bij uitvoer van olie producten. De eerste is een maat voor de snelle reactie een vermindering van de accijnzen en toename van de export van accijnzen op olieproducten tot het einde van het jaar, een passend pakket van wetswijzigingen aan de regering voorgelegd op vrijdag. “In de tweede set van maatregelen van een systemische de natuur – het is de middellange termijn, op lange termijn is de invoering van bijzondere voorzieningen in een negatieve accijnzen per ton geraffineerde olie, die is gepland voor de invoering vanaf 1 januari 2019 en dat de Heer Siluanov [Minister van Financiën] gezegd over de mogelijkheid van het verhogen van de export van accijnzen op olieproducten in het kader van de manoeuvre. De juiste veranderingen aan de wetgeving voorbereid, we zijn nu aan het discussiëren met de olie bedrijven. Dit werd verklaard door de Directeur van de Afdeling belastingen en douane-beleid van het Ministerie van Financiën Aleksej Sazanov binnen de selector vergadering, Vice-eerste Minister Dmitri Kozak met de regio ‘ s in verband met de olieprijzen. “Op uw vergaderingen werden beslissingen genomen over de twee pakketten van gerealiseerde maatregelen. Het is de bedoeling dat aan het eind van deze week zal worden verzonden naar de Doema voor behandeling en goedkeuring,” zei de karper Kozak.