Economie

Het Ministerie van Financiën is vol vertrouwen dat de belasting manoeuvre niet zal leiden tot hogere prijzen voor aardolie-producten in Rusland

Het Ministerie van Financiën is van mening dat de uitvoering van de fiscale manoeuvreren in de olie-industrie zal niet leiden tot hogere prijzen voor olie producten – integendeel, speciale maatregelen zal ook het stabiliseren van de situatie, vertelde verslaggevers de Directeur van de Afdeling belastingen en douane-beleid van het Ministerie van Financiën Aleksej Sazanov. Volgens de krant “Kommersant”, het Ministerie van Financiën heeft een wetsvoorstel klaar om een einde fiscale manoeuvreren in de olie-industrie. De maatregelen zijn bedoeld om het verzachten van de prijsverhoging aan de consument, die, door het ontwerp, zal niet hoger zijn dan 1% per jaar voor benzine-en diesel. MOSKOU, 13 juni. Maar andere oliehoudende producten zoals brandstof, olie en bitumen, stijgt van 1,5 maal of meer. /TASS/. De rest van de week in de Doema, kan worden verwezen naar het wetsvoorstel tot vermindering van de accijnzen en de mogelijkheid van het heffen van rechten bij uitvoer. In het kader van de fiscale manoeuvreren, het Ministerie van Financiën de plannen om te overwegen operationele reacties in het geval van stijgingen van de prijzen voor olieproducten, zei de karper. “Volgens ons, bereiden we een speciale demping vergoedingen, in een verscheidenheid van maatregelen systeem dat het mogelijk zal maken deze [de groei van de prijzen voor aardolie-producten] te voorkomen en een situatie, die zal worden vanuit het oogpunt van het risico van prijsstijgingen is nog stabieler dan die van vandaag,” zei de karper, de beantwoording van de vraag of een fiscale manoeuvre te leiden tot hogere prijzen voor aardolie producten.