Gezondheid

Het Internet Ombudsman: Telegram is technisch in staat om een aantal van de encryptie sleutels

“Ze zijn in gebruik klanten, of juister, de apparaten zelf”, voegde hij eraan toe. En dan is hij, uiteraard, zal de beslissing”, -, aldus het Agentschap gesprekspartner. Natuurlijk, het Telegram kan geven de sleutels en dat is een groot deel van de correspondentie. Fit bevestigd dat sommige van de toetsen die zijn opgeslagen op de “end apparaten (bijvoorbeeld, op de smartphone), messenger te geven kan niet, want ze zijn geen eigendom. Maar dit betekent niet dat hij het zal geven”, zei hij in een interview met TASS. Zie ook

Geschiedenis lock-Telegram in Rusland

“We moeten eerlijk zijn met onszelf. Zie ook

De Messenger-Telegram. Het Telegram bedrijf hebben de technische capaciteit van de overdracht van het merendeel van de toetsen voor het decoderen van berichten van de gebruikers van de gelijknamige messenger, maar een compromis met de russische autoriteiten is nauwelijks mogelijk, zei het Internet Ombudsman Dmitry Marinichev. MOSKOU, 14 juni. /TASS/. En dan ziet hij de situatie vanuit een andere hoek, vanuit een andere hoek. “Het hangt af van het paradigma van het denken, van het punt waarop ik kijk naar de situatie: de rechter kan een standpunt in te nemen en sla de wijzigingen op, en kan een meer pro-actieve positie – vanuit het oogpunt van de overgang van de samenleving naar een digitale vorming. Dossier

Het Internet Ombudsman is van mening dat de hoge raad zou voldoen aan de aantrekkingskracht van de vertegenwoordigers van het Telegram op de beslissing over de erkenning wettige orde van de FSB van de russische Federatie inzake de overdracht van het kantoor van de toetsen. 11 mei 2018 messenger advocaten diende een hoger beroep tegen de beslissing van Tagansky hof, zij werd ontslagen op donderdag, 14 juni.