Sport

Het hoofd van de UEFA is verheugd over het besluit om Infantino is gekozen voor een nieuwe termijn als hoofd van de FIFA

“Ik kan alleen maar praten over zichzelf en de UEFA, ik kan niet praten over de ideeën van het hoofd van de FIFA, in het bijzonder op die, waarop ik niet een relatie hebben. De verkiezingen van het hoofd van de FIFA zal plaatsvinden op 5 juni 2019 op de Algemene vergadering in Parijs. “Is het goed voor de FIFA? De Voorzitter van de Union of European football associations (UEFA) Aleksander Ceferin, oprichter verheugd met het besluit van het hoofd van de Internationale voetbalbond (FIFA), Gianni Infantino, om te worden herkozen voor een nieuwe termijn. Zie ook

Infantino aangekondigde deelname aan de verkiezingen van het hoofd van de FIFA in 2019

Infantino: wk 2026 kon de grootste sportieve en sociale gebeurtenis in de geschiedenis

Het is op het Congres Infantino, die hoofd van de organisatie in februari van 2016, kondigde zijn voornemen uit te voeren voor Voorzitter voor nog een termijn van vier jaar. De bijbehorende verklaring die hij aan de journalisten na het FIFA-Congres, dat werd gehouden in Moskou op woensdag. UEFA-President Aleksander Ceferin, oprichter

© EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

MOSKOU, 13 juni. Infantino na het Congres zei dat hij nog niet klaar programma voor de ontwikkeling van de FIFA voor een andere term, maar hij begrijpt in welke richting om de organisatie te ontwikkelen. Als hij deelt ze met mij en als het ten goede zal komen, zal ik volledig achter, als ik een andere mening, nee,” zei de UEFA-President. /TASS/. Heel goed,” zei de Ceferin, de oprichter.