Sport

Het hoofd van de DFB: de keuze van de locatie voor het wk 2026 was volledig transparant

Wij willen graag spreek mijn respect voor Marokko en geloven echt dat als Afrika is gaan gelden weer, we zullen goedkeuren haar voor een paar landen waar sprake is van reeds bestaande infrastructuur,” voegde rustige en schilderachtige sur. In 2026 wk-deelname tot en met 48 teams, zodat de eisen waren vrij hoog. Gezien de kritiek van de geslaagde poging van Qatar voor de world Cup 2022, ik wil om op te merken dat de huidige keuze was zo transparant mogelijk te zijn. De enige concurrent was de toepassing van Marokko. Beide kandidaten kwam het Congres en de keuze was heel moeilijk. Mexico nam het kampioenschap in 1970 en 1986, de verenigde staten in 1994. De Voorzitter van de duitse voetbalbond Reinhard rustige en schilderachtige sur

© Jegor Aleev/TASS

SOCHI /regio Moskou/, juni 13. Het wk werd gehouden in Noord-Amerika drie keer. /TASS/. De Voorzitter van de duitse voetbalbond (DFB), Reinhard rustige en schilderachtige sur op een persconferentie van het duitse nationale voetbalteam van mening dat de stemming op de locatie van de world Cup 2026 was absoluut transparant. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid en stabiliteit, het komt allemaal neer op de keuze in het voordeel van Noord-Amerika. De world Cup 2022 zal worden in Qatar. Nu kunt u zien hoe gestemd verschillende voetbal bonden en ik hoop dat de beslissing gemaakt zal worden van alle positieve,” zei de rustige en schilderachtige sur. “Ik zou graag feliciteren met de VS, Mexico en Canada met hun winnende bod te hosten wk 2026. “In Marokko is vereist om te bouwen van negen stadions, en de rest zou te reconstrueren wereldwijd, bovendien, het kampioenschap zou hebben veroorzaakt storing in de omgeving in de Afrikaanse regio. Zie ook

Infantino: wk 2026 kon de grootste sportieve en sociale gebeurtenis in de geschiedenis

Alaev: toepassing van de Verenigde Staten, Canada en Mexico tot gastheer van het wk 2026 sterker in alle opzichten

Het wk 2026 zal de Verenigde Staten, Canada en Mexico

De FIFA-Congres op woensdag in Moskou gestemd te houden het wk 2026 in de verenigde staten, Canada en Mexico.