Economie

Het hoofd van CSKA, zei dat de Federale Antimonopolie service gaf toestemming te stellen van zijn recht op “Rosgosstrakh Leven”

Hij zei dit op een persconferentie. Het hoofd van PFK CSKA Evgeny Giner, die in April noemde zichzelf de meester van de “Rosgosstrakh Leven,” zei de FAS gaf toestemming voor het verlenen van zijn recht om de eigendom van het bedrijf. Volgens de voormalig eigenaar van “Rosgosstrakh” Danil Khachaturov, het recht om “Rosgosstrakh Leven” Giner aan het eind van 2015 zijn uitgebracht ingevolge akte van vertrouwen (overdracht van eigendom), nu het eigendom gebracht in overeenstemming met de russische wet. In de administratie van de vennootschap, op voorwaarde dat de begunstigde is helaas Sangulia. /TASS/. Giner in April kondigde het personeel van “Rosgosstrakh Leven”, die voor twee jaar was meester van het bedrijf, de video van zijn toespraak gepubliceerd door de krant “Vedomosti”. “We hebben al toestemming gekregen van de Federale Antimonopolie service”, – zei hij, eraan toevoegend dat nu gepland is voor de co√∂rdinatie met de Centrale Bank. Het hoofd van PFK CSKA Evgeny Giner

© Michail Japaridze/TASS

MOSKOU, 13 juni.