Gezondheid

Het gemiddelde resultaat van het examen op de core-wiskunde groeide met bijna 50 punten

Hun resultaten zullen de deelnemers leren examen uiterlijk 18 juni. Halveren van het aantal deelnemers, niet het overwinnen van de minimale score. “Geen abnormale resultaten in de kern van de wiskunde. Wiskunde examen profiel niveau nodig hebben om een minimaal 27 punten. Op alle onderzoek-centra had uitgevoerd toezicht en gebruikt de afdruktechnologie van de complete set van examenmateriaal voor de deelnemers in de klas. Honderd punten op de test, kreeg 145 deelnemers,” zei Kotova. We hebben in 2017 resulteert in kern wiskunde 1 score steeg dit jaar met 2,5 punten. MOSKOU, 14 juni. De gemiddelde score op de wiskunde-examen profiel niveau van dit jaar gestegen met 2,5 punten, naar 49,8 punten. /TASS/. Voor het examen betrokken waren, bijna 4,5 duizend punten van het onderzoek in alle regio ‘ s van Rusland en in het buitenland. De relevante wiskunde werd gekozen door 61% van de deelnemers in de belangrijkste periode van het examen. Samengevat, de resultaten enigszins, maar verbeterd”, – zei Kravtsov. Aanvragen voor deelname aan het examen voor de kern van de wiskunde ingediend meer dan 421 duizend mensen, waaronder meer dan 413 duizend afgestudeerden van het lopende jaar. De belangrijkste fase van het examen-2018 zal worden gehouden van 28 mei tot en met 2 juli. “De gemiddelde score op de test verhoogd met 2,5 punten, naar 49,8 punten. Dit werd bekend gemaakt op donderdag, de Adjunct-Directeur van de Federale Instituut voor pedagogische metingen Olga Kotova in de situatie informatiecentrum van het Ministerie. De cursus examens in de regio ‘ s gecontroleerde openbare waarnemers en medewerkers van de dienst. Op zijn beurt het hoofd van Rosobrnadzor Sergey Kravtsov benadrukt dat de resultaten op de kern van wiskunde vergelijkbaar met vorig jaar.