Entertainment

Het cluster van de creatieve industrie van St. Petersburg voor 1,5 jaar heeft verzameld meer dan 100 bewoners

De totale investering van 3 miljard roebels, het project is het bedrijf “Tandem estate”. /TASS/. Donderdag begon de tweede fase van het project van de openbare ruimte, waarbij de wederopbouw van de romp, die zal leiden tot sportvelden en een klimwand. Het cluster werk begon in januari 2017. Het aantal inwoners in de cluster van de creatieve industrie – openbare ruimte Artplay Spb in de Krasnogvardeisky wijk St. In de voormalige Centrale design, het Bureau van de machine gebouw heeft meer dan 100 huurders, waaronder ontwerpers, architecten, kunstenaars en fotografen zich in creatieve workshops, alsook vertegenwoordigers van de russische en internationale merken van de mode-industrie, die heeft geopend, show-room, winkelcentrum en kantoren”, – vermeld in het bericht. Dit werd gemeld door de persdienst van de Commissie inzake de investeringen van de stad. De openbare ruimte Artplay Spb, die loopt van januari 2017 is de bedoeling om een magneet geworden voor een gevarieerd publiek – vertegenwoordigers van de creatieve industrie, toeristen en bewoners. In 2020 Moskou is uitgegroeid tot het grootste creatieve cluster in Sint-Petersburg, waar naast de reeds bestaande multifunctionele culturele en exhibition center en een cluster van creatieve industrie hobby center, openbare en commerciĆ«le ruimte, een recreatie gebied. Zoals vermeld in de pers, gedurende het eerste jaar van de werking, de cluster werd bezocht door ruim 150 duizend mensen. “Op het moment dat de capaciteit van het Centrum ontwerp is meer dan 70%. SINT-PETERSBURG, juni 14. Petersburg, die wil uitgroeien tot een plek van attractie voor de toeristen, en voor 1,5 jaar heeft overschreden honderd.