Gezondheid

EGE op de sociale wetenschappen behaald heeft, geen lekkage van examenmaterialen

Het ging om meer dan 730 duizend mensen. De resultaten worden aan de studenten bekendgemaakt uiterlijk op 29 juni. In de Krim en Sevastopol examen ook geslaagd, ondanks gisteren situatie (stroomstoring – ca. /TASS/. De minimale score van 42 punten. De belangrijkste fase van het examen in 2018, gehouden van 28 mei tot en met 2 juli. Want het was sprake van meer dan 4 duizend punten van de examens. EGE op de sociale wetenschappen overhandigd op donderdag, 368 duizend mensen, of 53% van de deelnemers in de belangrijkste periode van het onderzoek in 2018. De unified state examination (gebruik) in de sociale studies ging zonder te lekken en in een normale modus, zei op donderdag het hoofd van Rosobrnadzor Sergey Kravtsov. MOSKOU, 14 juni. TASS),” zei Kravtsov om de situatie informatiecentrum van het Ministerie. Het examen is op de sociale wetenschap is uitgevoerd in een aparte dag en niet in combinatie met de levering van andere items van je keuze. Het is vier uur. Examen maatschappijleer bestaat uit twee onderdelen, waarvan 29 opdrachten: 20 items en negen ingezet. Van 22 juni om terug te gaan dagen ontworpen voor degenen die niet konden deelnemen aan het examen voor geldige redenen. “Alles ging prima, geen lekkage van examenmateriaal, geen ernstige tekortkomingen. Met een voorsprong van afgestudeerden in de biologie, en een schriftelijk examen op vreemde talen (18 juni), evenals letterkunde en natuurkunde (20 juni).