Gezondheid

Een van Rusland ‘ s grootste sorteren van afval faciliteiten gebouwd in Rostov-na-Donu

Poetin opgemerkt dat we het hebben over moderne fabrieken met de nieuwste technologie. Het complex zal een integraal onderdeel van de regionale. Het nieuwe complex zal het vervangen van de verouderde en bijna uitgeput zijn hun bronnen van de site voor de verwijdering van afvalstoffen. “Het sorteren van afval complex in Rostov-on-don, het bedrijf van plan om te beginnen met de bouw van dit jaar. VOLGOGRAD, 14 juni. Volgograd bedrijf “Schone stad” is in de regio Rostov het regionale operator voor het beheer van afvalstoffen. /TASS/. De investering van de vennootschap in dit project zal ongeveer 2 miljard roebel. Het bedrijf toegevoegd dat het servicegebied van het complex zal zijn Rostov-on-don, Myasnikovsky wijk, bewoond door ongeveer 1,2 miljoen mensen. Volgograd bedrijf “Schone stad” plannen om te beginnen met de bouw van dit jaar voor 2 miljard roebel in Rostov-on-don, het sorteren van afval complex met een capaciteit van 800 duizend ton afval per jaar. In een reactie zei de President dat de 200 bedrijven van afval zal worden gebouwd in Rusland tot 2020. Volgens het hoofd van het bedrijf “Schone stad” Polina vergun, op basis van deze. Vergun opgemerkt dat de bouw van het complex moet ten minste één jaar. “Onze schattingen zijn dat de uitvoering van dit project zal verminderen de hoeveelheid afval op de stortplaats tot 30-40%, en de resterende 60-70% zal worden afgevoerd”, – de citaten van de pers-service. 7 juni tijdens de “Rechte lijn” met de russische President Vladimir Poetin in de lucht was een vraag van vrijwilligers Olga ‘ s Neef en Catharina Amelchenko op stortplaatsen stortplaatsen, recycling van afval en het verbranden van planten. voor het beheer van afvalstoffen en zal een van de grootste in Rusland,” aldus de persdienst. het is ook de geplande inrichting voor de verwerking van gangbare kunststoffen. Over het gerapporteerd in een press-service van het bedrijf.