Gezondheid

De schrijver Lukyanenko en zakenman Dampen lanceerde de website van de beweging “Sobyanin”

De verkiezingen van de hoofdstad burgemeester zal worden gehouden op 9 September, in uniform dag van de stemming. Over zijn wens om deel te nemen aan de verkiezingen, naast de zittende burgemeester Sergei Sobyanin, zei de voormalige Doema Plaatsvervangend Dmitry Gudkov, het hoofd van de gemeente “Krasnoselskoe” Ilya Yashin, de gemeentelijke Adjunct-Ilja Sviridov, Voorzitter van de partij “green Alliance” Alexander Zakondyrin, journalist Anton Krasovsky en het hoofd van de Moskouse filiaal van de partij “Yabloko” Sergei Mitrokhin. Bovendien, de bron verzamelt alle berichten van de sociale netwerken met de hashtag #Sesbania. Schrijver Sergei Lukyanenko en zakenman Vadim Dymov heeft een website gelanceerd van de beweging “Sobyanin” ter ondersteuning van de zittende burgemeester in de komende verkiezingen van de burgemeester in September. /TASS/. Het rapport merkt ook op dat de op de datum van de lancering van het portaal in een team van supporters van Sobyanin werd al een paar dozijn mensen. “Door je te registreren op de website, de burger, wordt automatisch lid van de beweging en de foto ’s en een oproep geplaatst in de juiste galerij op de website” de website gemeld. Volgens Lukyanenko, de resource mensen in staat zullen zijn om hun mening te geven over de toekomst van Moskou, en ook voor de ondersteuning voor de huidige burgemeester en zijn team. Eerder, de science fiction schrijver Sergei Lukyanenko en oprichter van de “Rookt” Vadim Dymov heeft verteld TASS het voornemen tot het maken van de website van het openbaar verkeer “Voor Sobyanin”. Sergei Lukyanenko

© Sergey Bobylev/TASS

MOSKOU, 14 juni.