Entertainment

De Premiere van de film “Hoffmanniana” zal worden gehouden op het festival “Zerkalo” in de regio Ivanovo

Het zal een wereldpremière, en slechts een paar dagen afbeelding wordt weergegeven op het internationale festival in Shanghai, waar ze is ook opgenomen in het wedstrijdprogramma,” zei hij. Erg mooi geschoten, geweldig in zijn fijne besluit,” – zei de curator van het programma. Volgens Plakhov, de film was geselecteerd in het wedstrijd-programma van de “Spiegels”, onder meer omdat onder de niet gerealiseerde projecten Regisseur Andrei Tarkovsky, wiens naam draagt festival was ook een project voor Hoffman, die geroepen werd “Hoffmanniana”. Het is de enige russische film in competitie. “Hoffmanniana” is een romantische fantasie gebaseerd op het werk van Ernst Theodor Amadeus Hoffmann. Hij zal deelnemen aan de belangrijkste internationale concurrentie. /TASS/. Andrej Tarkovski (1932-1986) was een Sovjet-film Director, people ‘ s artist van de RSFSR, winnaar van Cannes en Venetië festivals, de Maker van de films “Ivan’ s childhood”, “Andrei Rublev”, “Mirror”, “Stalker”, “Nostalgia”, “Offer”. Screening van de animatiefilm “Hoffmanniana” door de russische Regisseur Stanislav Sokolov op het internationale festival “Zerkalo” in de Ivanovo regio zal de première, zei de curator van het wedstrijd-programma van het film forum Andrey Plakhov. “Voor de eerste keer in onze competitie programma, althans voor het moment, terwijl ik aan het werk was er een geanimeerde film. IVANOVO, 14 juni. XII international film festival vernoemd naar Andrei Tarkovsky “de Spiegel” vindt plaats in de Ivanovo regio van 12 tot en met 17 juni. Het werd in 2007 opgericht ter ere van de 75e verjaardag van de geboorte van Tarkovsky ‘ s Ivanovo regio regering met de steun van het Ministerie van cultuur van de russische Federatie. “Dit is een interessant een ongewone film.