Economie

De ontgassing systeem in de buitenwijken van de site “Geluid” heeft verdiend bij volledige capaciteit

Eerder werd gemeld dat de installatie is een systeem van gas-boringen in de “body” van de stortplaats, en aangesloten op de brander met gesloten type fakkel. “We hebben het meest moderne fabriek voor ontgassing. 21 Mrt 77 leerlingen naar de artsen te wijten aan een slechte gezondheid, hun ouders hebben gekoppeld het incident met de volgende release van stortgas uit de stortplaats. Ontgassing van de stortplaats van het VHA “Geluid”

© Vyacheslav Prokofjev/TASS

GELUID /regio Moskou/, juni 13. Stortgas, die wordt gepompt om deze plant, voornamelijk uit methaan bestaat over reeking onzuiverheden, het wordt gevormd in de diepten van de stortplaats als gevolg van rottend afval. De geur van deze gas – de belangrijkste oorzaak van klachten van omwonenden “Sound”. Volgens hem is de lamp verbruikt ongeveer 1400 m3 gas per uur, dit cijfer kan worden verhoogd. /TASS/. Vandaag lanceren we het op volle kracht”, zei een aandeelhouder van de exploitant van de stortplaats “Geluid” Alexey Voloshin. Geschiedenis

Sinds februari 2018 bewoners van de wijk klaagden over stankoverlast van de stortplaats, “Geluid”. Zie ook

Hoe te neutraliseren stortplaats “Geluid”

“We zijn nu ontgassing vier polygonen. We zullen terugvorderen van de polygonen die uitgeput hun middelen en hebben een negatieve invloed, met inbegrip van het gebruik van de technologie van ontgassing, die getest werd op de site “Geluid”, – zei de Vice-Voorzitter van de regering van de regio Moskou Alexander Chuprakov. Later, de artsen geweigerd deze versie. In de lancering ceremonie deelgenomen aan de Ambassadeur van Nederland in de russische Federatie Regina Veronica Maria Jones-BOS, de Vice-Minister-president van de regio Moskou Alexander Chuprakov en commercieel Directeur van de aannemer Multriwell Eugene Timmermans. We hebben een programma voor het terugwinnen en ontgassing van gesloten stortplaatsen. Chuprakov toegevoegd dat na het bedekken de hellingen van de deponie van speciaal materiaal op de stortplaats zullen worden volledig geïsoleerd, en stortgas zal niet lekken in de atmosfeer. De aannemer klaar is met het testen en lanceerde de volledige kracht van het systeem te pompen en het affakkelen van stortgas op het gesloten deel van de stortplaats “Geluid” in Volokolamsk district van de regio Moskou, de correspondent van TASS. 14 APR oud, gevuld met puin gedeelte van de stortplaats, die zich verspreiden een onaangename geur, gesloten voor de aanvaarding van afvalstoffen en begon met het bouwen van een systeem van gas gebruik.