Gezondheid

De ombudsmannen van Rusland en Oekraïne hebben nog niet eens over de datum van het bezoek.

Oekraïne” Denisov toegevoegd dat de resultaten van de onderhandelingen met de Moskalkova de partijen is mislukt “bevestigen dat de “road map”, voorgesteld door de russische Federatie. Op donderdag is op de hoogte van een op-de dienst van de Ombudsman van de Oekraïne. “Het probleem op een bezoek aan Oleg Sentsov blijft open. Wij dringen aan op een snelle reis naar Salekhard, waarin Oleg, en Rusland biedt de mogelijke datum van het bezoek na 22 juni. /TASS/. KIEV, 14 juni. 8 (“polar bear”) van de stad van Salekhard in Yamalo-Nenets Autonome district. Volgens de oekraïense Ombudsman, de russische zijde voorgesteld voor de uitvoering van het eerste bezoek aan de stad van Omsk op zaterdag, 16 juni. De TV-zender “112. De druk op de service toegevoegd dat “we werken in vergelijking met het mogelijke bezoek van de journalist Romeinse Sushchenko, die is opgenomen in de SIZO “Lefortovo”, en Nicholas Karpuk [veroordeelde in de russische Federatie voor deelname aan gewapende confrontaties met de eenheden van de strijdkrachten van de russische Federatie] , die in de gevangenis in de stad Vladimir”. “We bespraken ook hun mogelijke lijst van de Russen die in de plaatsen van de onvrijheid in de Oekraïne], maar het wordt geschat, en eens,” zei Denisov. Volgens Denisova, de onderhandelingen met Rusland blijven. Ze zei ook dat ze van plan te bespreken in Moskou met zijn russische tegenhanger tijd aan het bezoeken van andere oekraïense gevangenen. De commissarissen voor de rechten van de mens van Rusland en Oekraïne Tatjana Moskalkova en Ljoedmila Denisova nog niet eens over de datum van een mogelijk bezoek van de oekraïense Directeur Oleg Sentsov, dat een zin in de strafkolonie No. We categorisch niet tevreden bent, zullen we blijven aandringen dat we gingen er in de komende dagen” – geciteerd druk op de service van Denisov.