Economie

De nieuwe luchtvaartmaatschappij zal starten met vluchten vanaf Izhevsk luchthaven naar het einde van het jaar

Sinelnikov zei dat de Izhevsk luchthaven, ondanks de bestaande mogelijkheden, voor een lange tijd om verschillende redenen niet toegestaan door de nieuwe vliegtuigen van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen. “We zijn nu bijna een, en vliegen we twee airlines “Rusline” en “Orenburzhye”. Het is een evolutionair proces, gaan we uit van de behoeften van de consument, de passagier die tickets koopt voor “Izhavia” ik denk dat medio September zullen we klaar zijn voor het uitvoeren van een nieuw rooster In termen van veranderingen in de globale schema ‘ s – het zal de winterdienstregeling van het seizoen (2019 – ca. Dit is vanuit het oogpunt van de ontwikkeling van de markt leidt tot niets goed, omdat de monopolist verzamelt de winst, maar hij doet het niet ontwikkelen,” zei Sinelnikov. TASS). Die krachten die er in de planning dat is de vraag, we zullen versterken, dat is niet in de vraag en niet winstgevend zijn, zullen worden afgestoten,” zei hij. Hij zei dat hij gebruikt om te concurreren “in de open lucht.”

Het hoofd van het bedrijf zei dat met de komst van de grote luchtvaartmaatschappijen, Izhavia hebben om zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden, en vlucht schema zal ondergaan ingrijpende veranderingen. “De grid zal veranderen. /TASS/. IZHEVSK, juni 13. De nieuwe luchtvaartmaatschappij zal starten met vluchten vanaf Izhevsk luchthaven naar het einde van 2018, TASS meldde de Directeur-Generaal van “Tatarstan” Alexander Sinelnikov. “We hebben de mogelijkheid om de Sukhoi Superjet, we zijn nu in de wet is gemaakt, bijgevolg, het creĆ«ren van voorwaarden om voor de dragers van deze schepen voor ons kon vliegen en het uitvoeren van vluchten. Ik denk dat met de winter schema zal er een nieuwe airlines,” zei hij.