Entertainment

De Moskou Provinciale theater, onder leiding van Bezrukov ging naar de “Big tour”

“Provinciale theater afsluiting van het seizoen 25 juli – de dag van de herinnering van Vladimir Vysotsky: op het podium van de Crocus city Hall zal als gastheer van een muziek-en poëzie-performance “Vysotsky. De bewoners van Zheleznogorsk toont de prestaties voor kinderen ‘de Kleine heks’, gebaseerd op het verhaal van Otfried van Preisler. Volgens haar was het de vierde theater in het kader van het programma “de Grote tour”. 22 juni in Astana in het kader van het theaterfestival “Astana” zal gehouden worden op de spelen van Yaroslava Pulinovich de “Eindeloze April”, geregisseerd door Anna Gorushkina. – In minder dan vijf jaar van haar bestaan heeft de band al meer dan Rusland – van Kaliningrad naar Vladivostok, en reisde in het buitenland – in wit-rusland en Kazachstan, een totaal van meer dan 30 tour vertrek”. En op 27 juni het jonge publiek van de stad Balashov, Saratov regio, waar het festival “Theatrale regio”, zie de spelen “Kleine heks”. De doelgroep van de Kursk zal de première van dit seizoen – de enscenering van Sergei Bezrukov “de boomgaard”, “theatrale ” blockbuster” voor kinderen en volwassenen “het jungle Boek. Dit werd gemeld door TASS druk op attache van de Provinciale theater Liana Khusainova. 23 juni in Sergiyev Posad op het festival “de drie-eenheid” actoren van de Provinciale theater zal spelen de prestaties van “de Oogst” op de spelen van Pavel pryazhko geregisseerd door Pavel Artemyev. De tour de france programma

De druk op attache van de Provinciale theater was op de hoogte dat de huidige tour poster inbegrepen vijf items. In 2015, de Provinciale theater heeft bezocht Soergoet en Khanty-Mansiysk, in 2016 – in Kaliningrad, in svetlogorsk en Sovetsk, en in 2017 – in Vladivostok en Khabarovsk. De geboorte van een legende”, geregisseerd door Sergei Bezrukov”, – concludeerde de pers-attache van de Provinciale theater. TASS Olga Svistunova/. /Offset. De Moskou Provinciale theater onder leiding van de people ‘ s artist van Rusland Sergei Bezrukov in het kader van het Federale project “de Grote tour”, opgericht door het Ministerie van cultuur van de russische Federatie, van 14 tot en met 17 juni zal uitvoeren in Kursk en Zheleznogorsk. “Ondanks zijn jeugd, de Provinciale theater is in de vraag in het hele land, touring uitgebreid en nemen deel aan het festival van het leven, zei Khusainova. Mowgli” op het verhaal van Rudyard Kipling, drama ‘Merry men” op de roman van Viktor Astafyev, evenals een muzikale performance “Filfillment”, die wordt begeleid door de Gouverneur van het orkest van de regio Moskou. “En de spelen gebaseerd op de roman Astafiev “Merry men” zal gaan naar Vologda om deel te nemen aan de Internationale theatrale festival “Stemmen van de geschiedenis”, – de première van de voorstelling zal plaatsvinden op 19 juni,” zei Khusainova. MOSKOU, 14 juni.