Gezondheid

De minkowksi de voorbereiding van de voorstellen voor de mei-decreet op het gebied van demografie, het Mkb en cultuur

De ontwikkeling van de Noord-Kaukasus, met speciale aandacht voor het leiderschap van ons land, dus ons doel is om de meest urgente voor de regio, voorstellen betreffende de strategische richting van waar de prioriteiten” – geciteerd door zijn persdienst. Eerste Vice-Minister-president van de russische Federatie voor de Noord-Kaukasus odes Baysultanov gewezen op het belang van rekening houden met de behoeften van de Noord-Kaukasus, de lange-termijn strategische ontwikkelingsplannen in Rusland. Minister-president Dmitry Medvedev gaf de Ministers sibakov tot 29 juni te zorgen voor de uitvoering van het presidentiële decreet van 7 mei “Op de nationale doelstellingen en de strategische doelstellingen van de ontwikkeling van de russische Federatie voor de periode tot 2024 “, die was de ontwikkeling van het land voor de komende zes jaar. Voorstellen op het gebied van demografie, gezondheid, onderwijs, huisvesting en het stedelijk milieu, wetenschap, kleine en middelgrote ondernemingen en de ondersteuning van het particuliere bedrijfsleven en de digitale economie en cultuur “, – vermeld in het bericht. Eerste Vice-Minister-president van de russische Federatie voor de Noord-Kaukasus odes Baysultanov

© Maksim Grigoriev/TASS

MOSKOU, 14 juni. “Volgens het besluit van de RF-President, de RF regering zal 1 oktober van dit jaar voor de goedkeuring van de belangrijkste richtingen van de activiteiten tot en met 2024 en de prognose van de sociaal-economische ontwikkeling van Rusland in dezelfde periode. Het Agentschap is van plan om voorstellen te ontwikkelen, in het bijzonder over demografie, gezondheid, onderwijs, kleine en middelgrote ondernemingen (Kmo ‘ s) en de digitale economie, meldt de persdienst van de Minkowksi. /TASS/. Het russische Ministerie van de Noord-Kaukasus Zaken begon te werken aan het ontwikkelen van voorstellen die kunnen worden opgenomen in het nationale project activiteiten. Zie ook

De minkowksi zal zich richten op de uitvoering van het besluit kan

Anisimov: onf mening kan besluiten uitgevoerd 78%

Nabiullina gelooft ingesteld door Poetin in de mei-decreet doelstellingen zijn ambitieus, maar haalbaar

“De minkowksi Rusland kreeg de opdracht om voorstellen in te dienen voor opname in de nationale project van maatregelen die gericht zijn op de ontwikkeling van de Noord-Kaukasus Federaal district, met de verwachting van de financiering van de behoeften en doelen van de modernisering van de belangrijkste industrieën in de regio, die een impact zullen hebben op de voorgestelde activiteiten.