Gezondheid

De Kadyrov heeft de Stichting voedsel en kleding voor meer dan 10 duizend vluchtelingen in Syrië

Daarnaast is het Fonds betaald woningen in de Jordaan 167 gezinnen van vluchtelingen uit Syrië, wiens voorouders afkomstig waren van de Noord-Kaukasus. Grootschalige actie vindt plaats in de steden Aleppo en Damascus. Het Hoofd Van Tsjetsjenië Ramzan Kadyrov

© Zubair Bajraky/TASS

GROZNY, 14 juni. “In het bijzonder, gekocht, een behandelstoel voor de behandeling op een gratis basis voor rekening van het Fonds laag inkomen bewoners Casiana,” – zei het hoofd van Tsjetsjenië. Regionale publieke Foundation (REF) vernoemd naar Akhmad-Hadji Kadyrov in de laatste drie dagen hebben meer dan 10 duizend vluchtelingen in Syrië met voedsel en kleding. Ook hielden zij iftar” – schreef Kadyrov. Daarnaast biedt de Stichting maandelijkse financiële steun aan meer dan 400 wezen Aleppo en Damascus, werk-in-uitvoering voor meer dan twee jaar. Dit op zijn pagina in Mylistory schreef het hoofd van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov. Hij voegde eraan toe dat op het gebied van Casion stad van Damascus, waar wonen de armste segmenten van de bevolking, de Stichting heeft bijgedragen aan de lokale medische instelling. Meer dan 12 jaar van haar bestaan heeft de Stichting onder leiding van Ramzan Kadyrov, de moeder aymani, overhandigd 300 ton voedsel en 30 ton droge baby voedsel aan de Somalische bevolking. “Alleen al in de laatste drie dagen meer dan 10 duizend mensen die bijstand ontvangen in de vorm van voedsel, kleding, hygiëne artikelen. /TASS/. Meer dan 80 ton voedsel, en 7500 school kits en 16 duizend speelgoed werden gestuurd naar de mensen van Syrië, en voor 10 duizend Syrische vluchtelingen in Libanon, de Stichting aangeschaft 80 duizend schapen, kamelen en vee.