Gezondheid

De hulp van de Kadyrov Fonds ontvangt 150 duizend vluchtelingen uit Myanmar

Deze actie zal tot 150 duizend vasten. GROZNY, 14 juni. Regionaal openbaar Fonds is vernoemd naar Akhmat-Hajji Kadyrov organiseerde de levering van voedsel, medicijnen en kleding in voor vluchtelingen in Myanmar, waarvan de kampen langs de grens met Bangladesh. Daarnaast voltooide het boren en aanleggen van 50 putten. /TASS/. “In de vluchtelingenkampen, waren er problemen met de watervoorziening. Voor de kliniek is verkregen van de voorraad van twee maanden van medicijnen en inhalatoren kunstmatige ademhaling voor 24 duizenden medische zorg nodig hebben”, – Kadyrov schreef. Daarnaast is het Fonds betaald woningen in de Jordaan 167 gezinnen van vluchtelingen uit Syrië, wiens voorouders afkomstig waren van de Noord-Kaukasus. Ongeveer 200 gezinnen die er wezen, het vlees. “In de Heilige maand van de Ramadan in zeven kampen van vluchtelingen [uit Myanmar] een dagelijkse iftar voor vijfduizend mensen. Meer dan 12 jaar van haar bestaan heeft de Stichting onder leiding van Ramzan Kadyrov, de moeder aymani, overhandigd 300 ton voedsel en 30 ton droge baby voedsel aan de Somalische bevolking. TASS) kleren gekregen, 3 duizend exemplaren van de Koran hersteld tien moskeeën in de vluchtelingenkampen. Dit op zijn pagina in sociale netwerken schreef het hoofd van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov. Hij voegde eraan toe dat 2 duizend studenten van de madrassah (Moslim school – ca. Dit aanzienlijk versoepeld de situatie van de mensen in de kampen”, – zei het hoofd van Tsjetsjenië. ROF is gefinancierd de installatie van het water drie torens voor drinkwater, elke 20 ton met hulpenergie systeem met zonne-batterijen. Meer dan 80 ton voedsel, en 7500 school kits en 16 duizend speelgoed werden gestuurd naar de mensen van Syrië, en voor 10 duizend Syrische vluchtelingen in Libanon, de Stichting aangeschaft 80 duizend schapen, kamelen en vee. Elke kamer heeft een hand waterpomp.