Entertainment

De film-winnaar van Kinotavr gepresenteerd op het festival “Zerkalo” in Ivanovo

Deze foto kregen we, ondanks het feit dat ze zich had voorgenomen een groot internationaal festival lot,” zei ze. Het werd in 2007 opgericht ter ere van de 75e verjaardag van de geboorte van Tarkovsky ‘ s Ivanovo regio regering met de steun van het Ministerie van cultuur van de russische Federatie. Andrej Tarkovski (1932-1986) was een Sovjet-film Director, people ‘ s artist van de RSFSR, winnaar van Cannes en VenetiĆ« festivals, de Maker van de films “Ivan’ s childhood”, “Andrei Rublev”, “Mirror”, “Stalker”, “Nostalgia”, “Offer”. “Wanneer we een opleiding station als een plaats, begonnen we te denken wat voor soort persoon die we over het algemeen interessant, wat een held raakt ons. Volgens de Directeur toen ik begon met werken aan het script, het was de bedoeling om een film te maken over de mensen die betrokken zijn bij terrorisme, maar dan is het idee fundamenteel veranderd. Op het festival “de Spiegel” een film gemaakt meshchaniniv en acteurs Stefan Devonin. En ging naar Jegor, het feit dat beide van ons [het script werd samen geschreven met Regisseur Boris Chlebnikov] heel veel bezig met het onderwerp van adolescenti, nedolyublennosti, een soort van onvolwassenheid is nog niet volwassen persoon, een gevoel van cerativity,” zei meshchaniniv. De hoofdpersoon is een dierenarts Egor leven in het bijgebouw naast de woning van de eigenaar van het station en is genomen voor een werk als alleen een vreemdeling te zijn familie. De film “hart van de wereld”, geregisseerd door Natalia Mishaninoj, die won de grote prijs van “Kinotavr” in 2018, weergegeven in Ivanov op het festival is vernoemd naar Andrei Tarkovsky “de Spiegel”. IVANOVO, 14 juni. De film vindt plaats in de woestijn, op een trainings-station voor de jacht op honden. /TASS/. Ivanovo toeschouwers konden zien op de foto voor de officiĆ«le huren, zei de curator van het programma van de russische films “Hun” Elena Slatina. XII international film festival vernoemd naar Andrei Tarkovsky “de Spiegel” vindt plaats in de Ivanovo regio van 12 tot en met 17 juni. “De film duurde gewoon de hoofdprijs van “Kinotavr”, evenals de prijs voor de beste acteur.