Sport

De FIFA-Congres in Moskou voor de eerste keer in de geschiedenis het recht gastheer voor de world Cup van de drie landen

In zijn laatste toespraak Infantino heeft aangekondigd dat het zal aanwijzen, zijn kandidaat voor de volgende verkiezingen van het hoofd van de organisatie, die zal worden gehouden op het Congres op 5 juni 2019. /TASS/. “Natuurlijk, geld is niet het enige element dat we moeten ons concentreren op het voetbal, en de opbrengst moet gaan naar de ontwikkeling van het voetbal,” zei hij. “De FIFA presidentsverkiezingen dag, was de organisatie die werd gediagnosticeerd met klinische dood. De world Cup 2018 begint op donderdag met een wedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië. De toepassing wordt reeds in de boeken, werd het duidelijk dat de Noord-Amerikaanse project is superieur aan de concurrent volgens alle criteria, en boven alles, de paraatheid van de infrastructuur en de verwachte opbrengsten. Ja, elke dag honderdduizenden keren. Er werd ook opgemerkt dat in plaats van de beoogde $5 miljard inkomsten over een vier-jaar-cyclus van de organisatie ontvangt $6,1 miljard Niet minder optimistische prognoses werden gegeven en voor de volgende financiële cyclus (2019-2022). In de bevestiging van de woorden van de Zwitserse afgevaardigden gehoord, rapporten over de financiële activiteiten van de organisatie in 2017 en in het Algemeen voor de vierjarige financiering cyclus, te beginnen in 2015, is aangegeven dat de ontwikkeling van de organisatie. In het bijzonder, de FIFA is in staat om vier-voudig ($1.4 miljard) som geïnvesteerd voor de ontwikkeling van de sport in alle federaties, leden van de organisatie. Marokko heeft voorbereid een zeer goede en interessante toepassingen, maar alle parameters van de gecombineerde toepassing sterker is de bereidheid van stadions, infrastructuur, hotels, financiële component. Voor de overwinning was het noodzakelijk voor het verkrijgen van een eenvoudige meerderheid van stemmen. De overwinning van de Verenigde Staten, Canada en Mexico voor iedereen was het niet een verrassing, een sensatie, maar de keuze zou Marokko. Infantino, die gaf een persconferentie na het Congres probeerde te leiden van de focus van de financiële component. Het toernooi zal concluderen 15 juli. Wij geloven dat het voetbal beter zal zijn voor het wk voetbal in 2026 zal worden gehouden in de Verenigde Staten, Mexico en Canada”, – lichtte de keuze van de waarnemend Voorzitter van de organisatie van Alexander Alaev. “Ten eerste wil ik zeggen dat het voetbal uit de politiek. Infantino zei gedaan organisatie werk sinds zijn verkiezing in februari 2016. Maar de FIFA-President heeft herhaaldelijk benadrukt dat de organisatie was de eerste verkiezingen te houden voor de gastheer van het wk op een duidelijk vastgelegde procedure. De afgevaardigden gekozen voor de masters Wk 2026, de Verenigde Staten, Canada en Mexico, en het hoofd van de FIFA, Gianni Infantino aangekondigd zijn kandidatuur voor de volgende presidentsverkiezingen organisatie. Maar iedere dag vind ik een miljoen redenen om te blijven van het werk, ‘ gaf hij toe. © Alexey Nikolsky/TASS

MOSKOU, 13 juni. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de world championship zal worden gehouden in drie landen eerder, FIFA gaf het recht voor om gastheer voor de world Cup in een paar landen als de 2002 world Cup werd gezamenlijk georganiseerd door Japan en Zuid-Korea. Het congres van de International Federation of football Association (FIFA) werd gehouden in Moskou aan de vooravond van de start van de world Cup, deze vergadering werd bijgewoond door de President van Rusland Vladimir Poetin. Over de bereidheid te beginnen op de donderdag van de world Cup, afgevaardigden, vertelde de Algemeen Directeur van het organiserende Comité “Rusland-2018″ Alexey Sorokin, en later werd het publiek verwelkomd door Poetin. Tijdens het Congres van de balans van de macht werd bevestigd door de evaluatie van de aanvragen door de FIFA administratie op de index van de paraatheid van de toepassing van de Verenigde Staten, Canada en Mexico overschreden, wordt de index van een concurrent bijna twee keer. FIFA ontwikkelt

Vóór de stemming, die overleed aan het eind van het Congres werden de deelnemers in staat om te bespreken urgente problemen van de organisatie. Zijn bereidheid voor een Noord-Amerikaanse bod werd aangetrokken door de russische voetbalbond. Iran stemden tegen beide toepassingen, Cuba, Slovenië en Spanje onthielden zich van de stemming. Zie ook

Infantino: wk 2026 kon de grootste sportieve en sociale gebeurtenis in de geschiedenis

Het hoofd van de DFB: de keuze van de locatie voor het wk 2026 was volledig transparant

Alaev: toepassing van de Verenigde Staten, Canada en Mexico tot gastheer van het wk 2026 sterker in alle opzichten

Het wk 2026 zal de Verenigde Staten, Canada en Mexico

Als een resultaat, voor een gezamenlijk verzoek gaf hun stemmen voor, 134 gemachtigde, voor de toepassing van Marokko – 65. Infantino in reactie bedankte de Voorzitter voor het feit dat hij een kans voor alle betrokkenen in het toernooi voelt als een familie. Nu is ze levend, vol van leven en enthousiasme, met een visioen van de toekomst,” zei hij. “Sorry als ik dacht, was dat de Voorzitter van de FIFA? De enige concurrent op de gezamenlijke Noord-Amerikaanse voorstel werd Marokko.