Sport

De documentaire “Lev Yashin No. 1” werd gepresenteerd in Moskou, in aanwezigheid van de FIFA-President

De première van de film, die verzamelde veel onbekend bij het grote publiek de feiten over het leven van Yashin, staande in het publiek begroet met applaus. Kwam uit op het podium te mogen begroeten het publiek Yashin, de weduwe, Valentina Petrova begroet met applaus. Het evenement werd bijgewoond door de President van de Internationale voetbalbond (FIFA), Gianni Infantino, de rapporten van de scène-de correspondent van TASS. Hij speelde in de laatste drie ronden van het Wk in 1958, 1962, 1966). Over Yashin

Yashin is de beste keeper van de twintigste eeuw volgens de FIFA. Voor het invoeren van de veteranen van binnenlandse voetbal en geëerde gasten gesigneerde posters, ballen en blauw Dynamo t-shirts, die nu zullen gaan naar musea. 1″ zal gehouden worden op 13 juni

British journal Yashin opgenomen in de lijst van de beste spelers in de geschiedenis van de world Cup

Ten minste ongeveer de deelnemers werden welkom geheten door Infantino, die, zoals later bleek, weet over Yashin sinds de kindertijd. Yashin is overleden op 20 Maart 1990, in Moskou op 61-de m tot jaar van het leven. We spraken en na zijn voetbal-leven, hij was een man van de soort en het team”, zei hij. De schrijver van het script is gemaakt door Evgeny Bogatyrev, in 2004 maakte hij een documentaire over de legendarische doelman. Hij speelde voor Dynamo Moskou van 1950 tot 1971, vijf keer won het kampioenschap van de SOVJET-unie, de SOVJET-unie nationale team van 1954 tot 1967, brachten 74 wedstrijden, en werd de winnaar van het Europees kampioenschap in 1960 en een zilveren medaille van het continentale kampioenschap in 1964. © Alexander Shcherbak/TASS

MOSKOU, 13 juni. In 1963, Yashin werd uitgeroepen tot de beste speler in Europa, kreeg de “Gouden bal”, op het moment dat hij is de enige doelman in de geschiedenis te hebben, won deze prijs. /TASS/. “Helaas, ik persoonlijk heb niet gezien dat zijn wedstrijden, maar ik herinner me een jongen die communiceren met zijn vader, hij sprak over de ongelooflijke keeper, gekleed in zwarte getrokken dat de meest moeilijke ballen”, zei de Zwitser. De film is geproduceerd onder auspiciën van de producent centrum “Dynamo”, werd geregisseerd door Svetlana Kharchevina. Na de première van de gecontroleerde Nikita Simonyan, Vladimir Ponomarev, Yury Gavrilov, Michail Gershkovich, Nikolai Tolstoj, Vyacheslav Koloskov. Zie ook

Infantino zei de vader deelde met hem de emoties van het spel Yashin

De premiere van de film “Lev Yashin No. De presentatie van de documentaire “Lev Yashin №1” over de legendarische russische doelman werd gehouden in Moskou. Hal van de Centrale huis van de Unie van de filmmakers, die gastheer van de première, was vol. “Bedankt aan het hele team die de film, en de congregatie voor uw vriendelijke woorden, ik denk dat er echte fans van de Leeuw,” zei ze. “Ik was erg blij dat in 1965 met de hulp van Konstantin Ivanovitsj Beskov ik voor het eerst op de training van “Dinamo”, waar hij een ontmoeting met Yashin, ik was geschokt door de toewijding waarmee hij werkte.