Gezondheid

De bouw van een nieuwe kliniek in Strunino onder Vladimir werd geschat op 240 miljoen roebels

De put onder het gebouw werd gegraven terug in de jaren 1980. Hebben en klinieken, waar er ook x-ray kamer, de prenatale kliniek en de meldkamer. De geschatte kosten van de renovatie is 40 miljoen roebel. De autoriteiten kwamen tot de conclusie dat de bouw van poliklinieken voor volwassenen in het ziekenhuis campus in Strunino versleten en noodzaak van de sloop. Binnen zes maanden, drie van de kinderarts neemt de kleine patiĆ«nten in een ander gebouw op het grondgebied van een ziekenhuis campus. het Nieuwe gebouw zal het hele complex van het hele ziekenhuis campus. Tot het einde van 2018 in Strunino is gepland uit te voeren groot onderhoud van gebouwen van het ziekenhuis campus – neuropsychiatrische en besmettelijke compartimenten van het hoofdgebouw, waar er neurologische aandoeningen, gynaecologische, oogheelkundige Afdeling en de spoedeisende hulp. /TASS/. Zie ook

Snelle verbinding: als de Ministers en gouverneurs gereageerd op de klachten van burgers aan de President

Zoals uitgelegd in de pers-service van beheer van de streek van Vladimir Gouverneur Svetlana Orlova heeft al gesproken over het probleem van de bouw van een polikliniek met de Minister van gezondheid van Rusland Veronika Skvortsova. Nu het gebouw van de kinderen de polikliniek gesloten op het moment van de herziening, die uit het regionale budget van 20 miljoen roebel. De bouw van klinieken in Strunino Vladimir regio, waarvan de bewoners zich aan de “Rechte lijn” met de President, zal ongeveer 240 miljoen roebel. VLADIMIR, 14 juni. Zoals uitgelegd in de pers, over de reparatie van de gebouwen, van ziekenhuizen en klinieken in de Alexander gebied en om hen uit te rusten met moderne medische apparatuur werd toegewezen 68 miljoen roebel. Over deze TASS zei donderdag de Directeur van het Department of health administration van Vladimir regio Alexander Kiryukhin. Minister van gezondheidszorg Veronika Skvortsova de opdracht aan het Ministerie van volksgezondheid en het ziekenfonds om te controleren of de beschikbaarheid van medische hulp en verstrekking van geneesmiddelen voor de bewoners Strunina. “De voorlopige kosten van de nieuwe kliniek is naar schatting 240 miljoen roebel. Maar nog niet klaar is met het ontwerp-raming. Op de “Rechte lijn”

Tijdens de “Rechte lijn”, 7 juni bewoners van de stad een klacht ingediend bij de President van Rusland Vladimir Poetin aan de sluiting van een aantal kantoren, waaronder de kinderafdeling in het ziekenhuis Strunina. De handel op de definitie van de aannemer zal worden gehouden aarzelend in het begin van augustus. Als alles goed gaat, zal het project klaar zijn tegen het einde van dit jaar of begin 2019,” zei hij. Namens de Gouverneur Svetlana Orlova in Strunino voor het einde van de “Rechte lijn”, liet de Directeur van het Ministerie van volksgezondheid, Alexander Kiryukhin en een aantal hoofden van de betrokken agentschappen. Voorbereiding van de ontwerp-raming van de documentatie voor de revisie van de kinderen van de kliniek is in de laatste fase.