Gezondheid

De activisten van het volksfront geopenbaard in de buurt van Tula illegale vuilstort

De totale oppervlakte van de veelhoek, waar opgeslagen en verbrand afval overschreden 1 duizend vierkante meter, zei op donderdag TASS het hoofd van de regionale tak van het onf Sergey Sudnitsyn. Vertegenwoordigers van het regionale Ministerie van milieu, het districtsbestuur besteld, de eigenaren van de grond binnen een maand te nemen uit de prullenbak en om de effecten te elimineren van de opslag. “Machines met Moskou nummers bracht het afval op het grondgebied van een eigen bedrijf is een dochteronderneming van Moskou bedrijf “Mehuborka”. Volgens het hoofd van yasnogorskiy districtsbestuur Vladimir Mukhin, de eerste informatie over het komen naar het dorp vrachtwagens met afval ontvangen van bewoners in eind mei. Met ons waren vertegenwoordigers van het Ministerie van ecologie en natuurlijke hulpbronnen van de regio Tula, ze een Protocol opgesteld op administratieve overtreding, binnen een maand zullen de materialen worden overgedragen aan het hof. /TASS/. TULA, 14 juni. Activisten van de russische volksfront (onf) ge├»dentificeerd in jasnogorska de omgeving van Tula, illegale vuilstort. De omgeving van de stortplaats is ongeveer 1,2 duizend vierkante meter, de hoogte van de stapels vuilnis bereiken van vier meter,” zei Sudnitsyn. “We gingen naar het dorp Pericolo yasnogorskiy rayon in de behandeling van de bewoners en vond de illegale opslag van afval – afval, hout, polyethyleen, rubber. Verbrand meestal in de nacht, gemotiveerd door het feit dat het noodzakelijk is om het gedrag van het afvuren van afvalcontainers, ze produceren”, zei hij. “Dan is onze activisten samen met Toezichthoudende autoriteiten in de uitvoering van de controle RAID, controleer de prestaties regelgeving”, voegde Sudnitsyn.