Sport

Anokhin is van mening dat het geval van faillissement, “Amkar” niet de laatste voor de voetbalclubs in het land

Geval van faillissement van het Perm “Amkar” niet de laatste voor de russische clubs. Dit advies TASS uitgesproken door de Vice-Voorzitter van de russische voetbalbond (RFU) Sergej Anokhin. De spelers die niet wilde spelen omdat hij dacht dat het geld zal altijd, altijd zal lonen.”

“Het leven is veranderd, kwam de markteconomie en het is goed, – vervolg de gesprekspartner van de TASS. Vice-Voorzitter van de russische voetbalbond Sergei Anokhin

© TASS/Dmitry Rogulin

MOSKOU, 13 juni. Ik ben er zeker van dat het leven zelf ons toelaten zal om het verhogen van de lokale scholen en de spelers. TASS Dmitry Rachitsky/. Ik hoop dat Permanent verschijnt school van de Federale belang, die zich kunnen ontwikkelen in een Federaal team.”

“Ik ben er zeker van dat is het geval bij Amkar” niet de laatste. /Offset. “Helaas, in Rusland is de herstructurering van de economie en ons leven – zei Anokhin. Zie ook

Het management van FC Amkar” een besluit zal nemen over de toekomst van de club op 18 juni

RFU: “Amkar” kunnen nog een beroep doen op de PFL-kampioenschap

“Amkar” niet door de licentie van de RFU en zal niet spelen in de Premier League volgend seizoen

Sorokin: het probleem van de “Amkar” en “Tosno” betekent niet dat Rusland is een niet – voetbal land

Eerder het hoofd van de Afdeling licensing RFS Eugene Letin vertelde TASS dat de organisatie heeft niet een vergunning afgegeven aan de Administratie om deel te nemen in het kampioenschap van het russische voetbal Premier League vanwege onvoldoende financiële waarborgen en de aanwezigheid van aanzienlijke achterstallige schulden. – Het is jammer dat we hebben verloren van een unieke en professionele team. De taak van de AANBEVELING om te kijken naar de veranderingen in de wereld en bieden een systeem die zal voldoen aan al”, -, concludeerde de Anokhin. We hebben geleerd dat het budget. Naast “Amkar”, de beëindiging van haar bestaan aangekondigd in de buiten het seizoen en de winnaar van de Beker van Rusland “Tosno” van de Leningrad regio weg te nemen in het kampioenschap van Rusland Premier League. – Het verandert, is het noodzakelijk om te begrijpen wat er aan de hand is met voetbal en de financiering daarvan. Hij zei ook dat “Amkar” zal spelen in de national Football League.