Sport

Vrouwen team van Rusland op het voetbal verloren hun kansen om zich te kwalificeren voor de world Cup 2019

De volgende match de Russen zullen houden op 30 augustus in zijn veld met een team van Kazachstan, team Wales – 31 augustus, met het engels. De russische vrouwen team verloren van een team van Wales met de rekening 0:3 en heeft verloren kans op een afslag in het laatste deel van de world Cup in 2019. TASS, 12 juni. Dus, voor twee speelronden voor het einde van de kwalificatie fase van het russische nationale team heeft verloren kansen van een afslag op het wereld kampioenschap worden gehouden in Frankrijk van 1 tot en met 30 juni 2019. De bijeenkomst werd gehouden in Newport. De russische ploeg nam tweemaal deel aan de finale van de women ‘ s world Championships, die in het bezit zijn sinds 1991. In het laatste deel van de women ‘ s world Cup zullen de winnaars van de zeven relevante groepen en de beste vier teams, met een tweede plaats. In 1999 en 2003, de Russen bereikten de kwart-finale van het toernooi. Zie ook

Neville: “Snelheid-arena’ is een prachtige locatie voor wedstrijden women ‘ s soccer teams

De russische vrouwen team zakte naar de 26e plaats in de FIFA-ranglijst

Doelpunten gescoord door Kayleigh groen (48e en 62e minuten), Natasha Harding (68). Wales is aan de leiding in groep A van de kwalificatie toernooi met 17 punten na zeven wedstrijden staat het team van Rusland neemt de derde plaats (7 punten in zes wedstrijden) en op de tweede plaats achter Engeland (16 punten in zes wedstrijden). De laatste keer dat de russische ploeg speelde in een groot toernooi in 2013, kvalifitsirovani in de finale van het Europees kampioenschap, waar hij de derde plaats in de groep en ging door naar de play-offs.