Gezondheid

St. Isaac ‘ s Cathedral markeert de 160e verjaardag van de wijding

Isaac ‘ s Cathedral in het gebruik van het Moskouse Patriarchaat van de russisch-Orthodoxe Kerk aan de basis van de aangenomen in 2010 de Federale wet “Op de overdracht aan religieuze organisaties van eigendom van religieuze afspraak”. Duizenden bewoners van St. Op het einde van December 2017, de Voorzitter van de Afdeling externe Kerk betrekkingen van het Patriarchaat Moskou Metropolitan Hilarion van Volokolamsk uitgesproken vertrouwen in dat de overdracht van de Saint Isaac ‘ s Kathedraal van de russisch-Orthodoxe Kerk zal plaatsvinden in de nabije toekomst, ondanks het feit dat aan het eind van 2017, de Patriarch van Moskou en heel Rusland Kirill heeft niet getekend voor de officiële aanvraag. Isaac ‘ s Kathedraal ter gelegenheid van de viering van de 160e verjaardag van zijn toewijding, die is hetzelfde als in de Kerkelijke kalender met de herdenkingsdag van St. Isaac ‘ s Cathedral werd een Museum in 1928, sinds 1990, onder Patriarch Alexy II het gerestaureerde Orthodoxe dienst. Isaac ‘ s Cathedral ontvangen van een paar items, liturgische gebruiksvoorwerpen en pictogrammen van de Kathedraal, verloren in de Sovjet-tijden. Feliciteren St. Het gebouw is eigendom van St. De ontevredenheid van Alexander I, de verschijning van de derde tempel heeft je geïnspireerd om te beginnen met de herstructurering van het gebouw, dat duurde ongeveer vier decennia. Isaac ‘ s Kathedraal, met een belangrijke datum kwamen duizenden mensen,” – zei in het Aartsbisdom. Petersburg, de initiatief groep geprobeerd om dit probleem tot een referendum. Directeur GMP Yuri Mudrov gepresenteerd tijdens de viering van de gemeenschap zilveren kruis, versierd met parel, die in 1858 gepresenteerd novovoznesenka de Kathedraal, de relikwie werd blootgesteld voor de verering van de gelovigen in het Centrale deel van de Kathedraal. De plechtige inwijding vond plaats in 1858. Over de bouw en geschiedenis van de Kathedraal

De eerste Kerk werd ingewijd in de naam van de Heilige Isaac van Dalmatië, gebouwd door een decreet van Keizer Peter I, die geboren werd op het geheugen dag van deze Heilige. Voor deze verjaardag, medewerkers van de Staats-Museum-monument (GMP) van de St. “Het is bemoedigend om te zien dat zo veel mensen kwamen om te bidden in die muren, zoals een halve eeuw geleden, hier de goddelijke Liturgie. De status van de Kathedraal

In het midden van April, spreken tot de St.-Petersburg druk op center TASS, verstandig opgemerkt dat er geen conflicten zijn tussen de vertegenwoordigers van de GMF St. Petersburg bezocht op dinsdag St. Petersburg Metropolia. Isaac ‘ s Cathedral” voor het behoud van de Kathedraal en de liefde waarmee ze behandelen ons gemeenschappelijke huis”, – Isayev zei na afloop van de dienst. De stad bezit diverse rally ‘ s tegen de overdracht van de Kathedraal van de russisch-Orthodoxe Kerk, de beslissing van het stadsbestuur om Isaac geprobeerd om de uitdaging in de rechtbank. Vervolgens is het een paar keer van uiterlijk veranderd. Over TASS gemeld in de sector van de communicatie van de St. Catherine in een speciale vitrine. Isaac ‘ s Cathedral

© Alexander Demyanchuk/TASS

SINT-PETERSBURG, 12 juni. Isaac van Dalmatië. In September 2017, de Gouverneur van Sint-Petersburg Georgy Poltavchenko aangekondigd dat de officiële omloop van de russisch-Orthodoxe Kerk op de overdracht van Isaac nog niet is ontvangen. /TASS/. St. Petersburg, maar bewaakt op het Federale niveau, en is opgenomen in de lijst van het wereld cultureel erfgoed van UNESCO. “De feestelijke goddelijke Liturgie gevierd werd door de Kathedraal van Dean Aartspriester Alexei Isaev concelebrated door de abten en priesters van de kerken van het bisdom van St. Het onderwerp van de programma Raad, de Kerk heeft geleid tot een breed publiek resonantie in St. Petersburg bekend gemaakt dat op 30 December 2016, werd gegeven een besluit inzake de overdracht van St. De regering van St. Was de processie in de tempel. Hij vertelde verslaggevers dat de leiding van de GMF is niet op de hoogte van alle toepassingen door het ROC op de overdracht van de Kathedraal. St. We zijn dankbaar voor het personeel van het Museum “St. Petersburg. Isaac ‘ s Cathedral en de russisch-Orthodoxe Kerk over de status van een Kathedraal was en is niet geprojecteerd. In de toekomst, het kruis zal worden in de kapel van St.