Buitenland

Poetin zal een ontmoeting met de Voorzitter van het Presidium van de Opperste volksvergadering van het DVK

Eerder, het Agentschap KCNA kondigde plannen Kim Yong Nam om Rusland te bezoeken en deelnemen aan de openingsceremonie van het wk op het voetbal van 2018. De russische President Vladimir Poetin ontmoet en met donderdag met de Voorzitter van het Presidium van de Opperste volksvergadering Kim Yong Nam. MOSKOU, 13 juni. /TASS/. World championship zal worden gehouden van 14 juni tot en met 15 juli om 12 stadions in 11 steden van Rusland. De opening zal plaatsvinden op 14 juni in het Luzhniki stadion voor de openingswedstrijd van het toernooi tussen de nationale teams van de russische Federatie en Saoedi-Arabië. “De voorzitter van het Presidium van de Opperste volksvergadering Kim Yong Nam, morgen zal een ontmoeting met President Poetin,” Peskov zei. Over het geïnformeerde journalisten een druk op de Secretaris van de russische President, Dmitri Peskov.