Gezondheid

Poetin noemde de actieve liefde van de burgers van Rusland te garanderen van het land de soevereiniteit van

We voelen de onlosmakelijke koppeling met onze geschiedenis, met geestelijke waarden en morele beginselen. – In het hart van de eenheid en de standvastigheid was en is en zal zijn toewijding aan het Vaderland.”

Het hoofd van de staat genoteerd dat Rusland een rijke, slimme, getalenteerde en moedige mensen die in staat zijn om enorm succes en bereiken wat onmogelijk leek. Deze onzichtbare, maar sterke draad die verbindt alle generaties,” – zei de President. “Het aandeel van ons land veel kritische fasen en zeer zware beproevingen, maar door onze multinationale mensen met waardigheid en eer overwon alle moeilijkheden – zei het hoofd van de staat. © Michail Metzel/TASS

MOSKOU, 12 juni. De President van Rusland Vladimir Poetin is van mening dat de garantie van de onschendbaarheid van de soevereiniteit van de russische Federatie is de bereidheid van iedere burger op te lossen nationale en alledaagse problemen. Zie ook

Meer dan 7 miljoen mensen in het hele land gevierd, de Dag van Rusland

“Actief liefde voor Rusland, verantwoordelijk voor te zijn, de bereidheid van elkaar te betrekken in de oplossing van nationale problemen en niet minder belangrijke dagelijkse taken is het waarborgen van de onschendbaarheid van de soevereiniteit van ons land, een betrouwbare ondersteuning voor de effectieve bescherming van de nationale belangen”, zei hij dinsdag tijdens een gala-receptie in het Kremlin ter gelegenheid van Rusland Dag. Groet de menigte bij de receptie, Poetin opgemerkt dat alle deelnemers Verenigd zijn door het licht gevoelens van liefde voor Rusland en trots op haar, op de verrichtingen van de voorouders, maar ook over het heden en de toekomst van het land. “Het pad doorkruist door ons land laat zien dat we in staat zijn om te creëren en te bouwen, weten hoe om te droom, en niet achterover te leunen, om sterk te zijn en samen te werken om onze doelen te bereiken,” zei de President. Volgens het hoofd van de staat, de multinationale bevolking van de russische Federatie altijd overwinnen alle moeilijkheden in dit hij werd geholpen door de liefde voor het Vaderland. Opvallend bewijs van dit noemde hij het werk van de laureaten van de staatsprijs van de russische Federatie, die werden toegekend op dinsdag. “Voor ons, Rusland, Moederland, veel meer dan de plaats waar we geboren zijn, waar ze wonen. /TASS/. Aan het einde van zijn toespraak stelde hij een toast “Voor ons mooie Vaderland, voor het welzijn van alle burgers van ons land.”