Buitenland

Peskov: Poetin ‘ s woorden over de gevolgen van de provocaties van Kiev tijdens de world Cup zijn zelfverklarend

“President Poetin is zeer duidelijk te kennen geeft zijn gedachten en zegt wat hij in gedachten heeft,” zei Sands. “Laten we eens kijken hoe de situatie zich zal ontwikkelen en wij doen er alles aan om het op te lossen binnen het kader van de Minsk proces en de Minsk-regelingen”, – hij beloofde. De verklaring van de russische President Vladimir Poetin, die hij op 7 juni, over de vreselijke gevolgen van mogelijke provocaties van Kiev in de Donbas tijdens de world Cup in Rusland was helder en duidelijk. De President van de russische Federatie is van mening dat het provocatie is praten over het onvermogen van de huidige oekraïense leiders het probleem op te lossen. Hij benadrukte dat de beschietingen van de Donbass – “dit is belachelijk, vanuit het oogpunt van de realisatie van het eindresultaat – het herstel van de territoriale integriteit van het land”. “De vraag is, wat gebeurt er als Oekraïne maakt gebruik van de world Cup en besluiten te vallen Donbass weer een oorlog, bloedige en broeder,” – zei Peskov. Druk Secretaris van de President Dmitry Peskov

© Michail Metzel/TASS

MOSKOU, 13 juni. “President Poetin zeer duidelijk antwoord,” zei hij. Tijdens de “Rechte lijn” op 7 juni Poetin uitte de hoop dat tijdens het kampioenschap “voor provocaties [op het deel van Kiev naar de Donbas] zal niet komen”. Zie ook

Poetin: militaire provocaties in de Oekraïne tijdens de world Cup serieus invloed hebben op de staat

De Ministers van buitenlandse zaken van het Kwartet mandaat van de politieke Bestuurders uit te werken, de indeling van de VN-missie in de Donbass

Russische Ministerie van buitenlandse zaken: de West is voorstander van het idee van de militaire operaties in de Donbass “af te dwingen vrede”

Het hoofd van de NS zei over de concentratie van de oekraïense troepen langs de lijn van het contact in de Donbas “En als dat gebeurt, denk ik dat dit zeer ernstige gevolgen voor de oekraïense staat in het Algemeen,” zei hij op het moment. “Het zegt heel duidelijk’ – herinnerde hij zich. /TASS/. Zie ook

Het buitenlandse beleid van Vladimir Poetin ‘ s verklaring over het “Rechte lijn” 2018

Dit werd gemeld aan de journalisten de druk Secretaris van de President Dmitry Peskov, gevraagd om te verklaren de woorden van het hoofd van de staat.