Buitenland

Peskov: ontmoeting tussen de leiders van de Verenigde Staten en noord-korea bevestigt dat het geen alternatief voor een politieke oplossing

Dit Peskov gewezen dat het in deze moeilijke omstandigheden te hopen voor de oplossing van langdurige complexe problemen ‘ s nachts is niet nodig. Zie ook

Historische top: hoe was de vergadering trump en Kim in Singapore

“De resultaten van deze bijeenkomst inhoudelijk nog te worden geanalyseerd, maar het enkele feit dat deze bijeenkomst plaatsvond, en directe dialoog werd gestart, kan alleen maar worden toegejuicht, – zei de vertegenwoordiger van het Kremlin. Het is ook niet een reden voor tevredenheid”. MOSKOU, 13 juni. “Maar het feit van de vergadering bevestigt de juistheid van de russische kant en President [Vladimir] Poetin, die zei dat er geen alternatief voor de politiek – diplomatieke methoden van het oplossen van het probleem van het koreaanse Schiereiland. En de enige mogelijke weg is de directe weg en de directe dialoog”, zei de pers Secretaris van de President. Historische ontmoeting tussen de Noord-koreaanse leider Kim Jong-UN, en de AMERIKAANSE President Donald trump werd gehouden dinsdag in het hotel Capella Singapore op Sentosa island. Dit advies zal worden gehouden in Singapore top, Donald trump en Kim Jong-UN, uitgedrukt druk Secretaris van de russische President, Dmitri Peskov. – Natuurlijk, deze bijeenkomsten, ongeacht de resultaten, bijdragen aan het bezweren van de spanningen op het Schiereiland, het indrukken van de situatie met de kritische punt waar het was slechts een paar maanden geleden. Het feit dat de vergadering van leiders van de Verenigde Staten en noord-korea bevestigde het ontbreken van alternatieve politieke methode van het oplossen van de situatie op het koreaanse Schiereiland. /TASS/. Na de toespraken, de zijkanten de ondertekening van een gezamenlijk document, de inhoud van die, echter, is nog niet officieel bekendgemaakt. Zijn tekst werd gelezen door Amerikaanse journalisten, die stellen dat Noord-Korea heeft gemaakt verplichtingen op denuclearisatie van het koreaanse Schiereiland, in ruil voor veiligheidsgaranties van de Verenigde Staten.