Gezondheid

Onweer en harde wind verwacht in de komende paar uur in Moskou en de regio Moskou

“Op 12 juni in de middag regen, onweer, tijdens het onweer rukwinden tot 22 m/s,” aldus TASS in de persdienst van de koepel. De hulpverleners adviseren de bevolking van de regio tijdens het gure weer om te voorkomen dat wankele structuren en niet om te Parkeren onder de bomen. © Artyom Geodakyan/TASS

MOSKOU, 12 juni. Belangrijkste Afdeling van EMERCOM van Rusland in Moskou waarschuwde voor een onweer en een sterke wind in de tweede helft van de dag op 12 juni in de hoofdstad. “Volgens de weersverwachting van de Federale staat budgettaire instelling “Central office van Hydrometereologische en monitoring van het milieu”, in de nacht van 13 juni, plaatsen in de regio Moskou verwacht wordt onderbroken regen, storm, donder wind met rukwinden tot 20 m/s”, – meldde dinsdag TASS in de pers-service GU van EMERCOM van Rusland in de regio Moskou. In de buitenwijken, onweer en harde wind verwacht in de nacht van woensdag, juni 13. /TASS/.