Gezondheid

Meer dan 200 studenten deel te nemen in de militaire sport-spel “zomer bliksem de Volga regio” in Mari El Republiek

“Het spel bestaat uit verschillende fasen: het uitvoeren van 60 m, 500 m, pull-UPS (jongens), push-UPS (meisjes), het gooien van granaten, geschiedenis quiz -, boor -, ehbo, oriëntatie”, aldus het rapport. Op dinsdag is de Afdeling van informatie en massacommunicatie van het russische Ministerie van defensie. Militair-sport-spel “Zarnitsa Volga regio” voor de jeugd van pre-dienstplicht leeftijd zal worden gehouden in de Republiek Mari El. Spel test is gericht op de versterking van het uithoudingsvermogen, de ontwikkeling van vaardigheden acties in ongewone situaties, de voorbereiding van studenten in het leger te dienen. Het evenement voor studenten worden georganiseerd demonstratie prestaties van de divisies van de bescherming van de strategische raketten krachten en masterclasses op het gebied van sport training. Datum “summer Lightning” is niet opgegeven. TASS, 12 juni. In de “summer Lightning” deel te nemen 16 teams van 14 personen.