Economie

Mede-oprichter van GitHub een verkoop in de toekomst van dienst in de engelse taal,

Hij is op dit moment gericht op de ontwikkeling van de dienstverlening en het verhogen van de doelgroep. Over deze Chacon verteld in de loop van de tentoonstelling-de beurs van informatie-en telecommunicatie-technologieën CeBIT in Hannover 2018. de Partijen verwachten dat de deal te sluiten door het einde van 2018. Mede-oprichter van het platform voor de gezamenlijke ontwikkeling van software op GitHub Scott Chacon toegegeven dat de mogelijkheid van een verkoop in de toekomst, uw service platform met speciale cursussen voor het leren van vreemde talen Chatterbug. Dit jaar is de tentoonstelling wordt bezocht door circa 2,8 duizend exposanten uit over 70 landen, waaronder Rusland. De deelnemers zijn ondernemers, economen, computer experts, politici, uitgevers. Microsoft in het begin van juni afgesproken om te kopen GitHub voor $7,5 miljard. Maar nu ben ik niet geïnteresseerd,” zei Chacon. “Ik kan verkopen (Chatterbug ergens in de toekomst – ca. HANNOVER, op 12 juni. De Chatterbug service gelanceerd in het najaar van 2017. TASS), als hij denkt dat het zal helpen bij zijn ontwikkeling. /TASS/. CeBIT wordt gehouden in Hannover ieder jaar sinds 1986 en is ‘ s werelds grootste platform om te laten zien en de introductie van nieuwe informatie-en communicatietechnologieën en toepassingen in diverse domeinen van het menselijk leven. Daarnaast Chakona, de makers zijn het voormalige hoofd van GitHub Tom Preston-Werner, voormalig Directeur van de ontwikkeling van de GitHub Russell Belfer en de voormalige Vice-President van de communicatie Liz Clinkenbeard GitHub.