Gezondheid

Laureaat van de staatsprijs, academicus Dedov doneert het prijzengeld aan de kinderen fondsen

“Als 25 jaar geleden is de levensverwachting van patiënten met diabetes type II diabetes, bij de volwassen bevolking van 55 – 60 jaar, die momenteel voor vrouwen, 76 jaar voor mannen – 71”, zei hij. Laureaat van de staatsprijs van de russische Federatie voor de 2017 academicus Ivan Dedov besloten om hun prijs om de kinderen te helpen fondsen. “We verwachten een goede toekomst”, besloot hij. “Ik ben uiteraard blij dat onze bescheiden bijdrage in dit gebied was dus zeer gewaardeerd,” voegde rogai. Hij herinnerde zich de woorden van de filosoof Montaigne, die zei: “de wetenschap is het grote decoratie en een uiterst nuttig instrument.” Alfimov sprak de hoop uit dat zijn werk zal maken van multifunctionele intelligente materialen voor techniek en geneeskunde. ziekte van Alzheimer). MOSKOU, 12 juni. “Deze erkenning van het belang van de genetica in de geneeskunde,” zei hij, erop wijzend dat zijn er ongeveer 7 duizend zeldzame ziekten, die vaak zijn erfelijke en niet altijd manifesteren zich op jonge leeftijd (bv. Hoofd van het laboratorium van evolutionary genomics Institute of General genetics hem. “Laat ik wens ons allen en van Rusland een goede gezondheid en welzijn. /TASS/. Opa zei dat elk jaar had hij de leiding van het landelijke onderzoek van het medische centrum van de endocrinologie biedt hulp aan ongeveer 50 duizend patiënten. Liden van RAS, hoofd van de wetenschappelijke richting van het Centrum van fotochemisch russische Academie van Wetenschappen “Federale centrum voor onderzoek “kristallografie en Fotonica” Mikhail Alfimov zei bij de uitreiking dat hij dankbaar was voor de staat voor een hoge beoordeling van hun werk. Volgens hem momenteel actief aan het ontwikkelen van gepersonaliseerde geneeskunde, als het genomics-technologieën stellen ons in staat om te voorspellen en het elimineren van risico ‘ s, en een vroegtijdige diagnose en behandeling. Vavilov Eugene Rogaev, na ontvangst van de award, merkte dat ze, toont het belang en de erkenning van de genetica. Bonus geef ik aan geld om kinderen te helpen,” zei de Voorouders, met op dinsdag de onderscheiding uit handen van de russische President Vladimir Poetin tijdens de ceremonie van de gunning van de winnaars.