Buitenland

Kosachev: China en Rusland een belangrijke rol spelen in de onderhandelingen tussen de VS en Noord-Korea

Historische ontmoeting tussen de Noord-koreaanse leider Kim Jong-UN, en de AMERIKAANSE President Donald trump werd gehouden van dinsdag op Capella hotel op Sentosa eiland voor de kust van Singapore. Volgens de Senator, voor het optimaliseren van het proces van de vreedzame nederzetting op het koreaanse Schiereiland is ook belangrijk voor de internationale diplomatie. MOSKOU, 13 juni. Na de toespraken, de zijkanten de ondertekening van een gezamenlijk document, de inhoud van die, echter, heeft nog niet officieel bekendgemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat de top van het DVK en de Verenigde Staten gewoon niet zou werken, als het niet voor Rusland en China”, zei hij woensdag op de lucht van de TV-zender “Rusland 24”, de beantwoording van de desbetreffende vraag. “Het is duidelijk dat deze rol leidt een toets. Het hoofd van de Federatie Raad, Commissie internationale Zaken Konstantin Kosachev is van mening dat het een belangrijke rol in het onderhandelingsproces over Noord-Korea gespeeld Rusland en China. Volgens het document gezien door Amerikaanse journalisten, Noord-Korea heeft gemaakt verplichtingen op denuclearisatie van het koreaanse Schiereiland, in ruil voor veiligheidsgaranties van de Verenigde Staten. “Ik ben ervan overtuigd dat deze rol zal blijven ook in de vraag naar”, zei Kosachev. /TASS/. “Zes” (Rusland, China, de verenigde staten, de Republiek Korea, noord-korea en Japan – ca. TASS) zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat beide partijen tot nakoming van de afspraken”, – zo concludeerde hij.