Entertainment

In Tokio, het orkest onder Pletnev heeft geopend, het Festival van de russische cultuur

Festivals van de russische cultuur gehouden in Japan sinds 2006. Gedurende deze tijd, het werd bezocht door meer dan 15 miljoen mensen. A. Dit werd bekend gemaakt door de organisator van Japan Arts. In het kader van dit evenement is gepland op ongeveer 120 evenementen op het gebied van politiek, economie en cultuur. Na de vergadering in April 2017, de russische President Vladimir Poetin en de Japanse Premier Shinzo Abe kondigde aan dat in 2018 zal het Jaar worden van de cultuur van Rusland en Japan. De openingsceremonie van de 13-th-Festival van de russische cultuur in Japan werd gehouden op dinsdag in Tokio de Suntory hall. Zoals ze zeggen in het bericht van de President van Rusland Vladimir Poetin aan de deelnemers en gasten van het festival, de workshop zal bijdragen tot de ontwikkeling van de contacten tussen de volkeren van de twee landen. Deze keer wordt het festival gehouden in het kader van het Jaar van Japan in Rusland en het Jaar van Rusland, in Japan. Nu tussen Japan en Rusland hebben een overeenkomst getekend over de opleiding van toekomstige gebeurtenissen, voor de periode tot en met 2021. Een van de grootste projecten zal de tentoonstelling kunst van de Edo-periode in het Poesjkin Museum. TOKIO, 12 juni. In het programma van de optredens opgenomen “Melancholie Serenade” en de Opera “Iolanta” van Tsjaikovski. Poesjkin, die opent dit najaar. “Een dergelijke grootschalige culturele evenementen geven een belangrijke impuls aan de ontwikkeling van de russisch-Japanse culturele betrekkingen van het stimuleren van directe contacten tussen burgers van onze landen”, zei de President. S. /TASS/. Poetin benadrukte dat in het kader van het festival de mensen van Japan in staat zal zijn om een bezoek aan een reeks tentoonstellingen van voorwerpen uit de collecties van toonaangevende russische musea, theater en ballet voorstellingen door de russische orkesten, folk en circus bands, evenals première filmvertoningen van functie-en documentaire films geproduceerd in Rusland. De openingsceremonie van de russische nationale orkest (RNO), met deelname van de Japanse musici onder leiding van Mikhail Pletnev. Evaluatie van het Japanse Ministerie van buitenlandse zaken, het festival uitgegroeid tot een evenement te introduceren Japanse ballet, muziek, theater, circus, en andere uitingen van bijzondere russische cultuur.