Economie

Huawei heeft een platform gecreëerd voor slim vervoer”

Deze zal worden geïntegreerd met de bestaande systemen die de machines kunnen communiceren met elkaar en met de buitenwereld. HANNOVER, op 12 juni. De ontwikkelaar heeft het platform ook werd er gediscussieerd over de samenwerking met Chinese fabrikanten. CeBIT wordt gehouden in Hannover ieder jaar sinds 1986 en is ‘ s werelds grootste platform om te laten zien en de introductie van nieuwe informatie-en communicatietechnologieën en toepassingen in diverse domeinen van het menselijk leven. Dit jaar is de tentoonstelling wordt bezocht door circa 2,8 duizend exposanten uit over 70 landen, waaronder Rusland. /TASS/. Huawei heeft al ingestemd met de franse automotive Groep PSA Corporation (eigenaar, met inbegrip van de merken Citroën, Peugeot, Opel) op het gebruik van het platform in een crossover DS 7 Crossback. De ontwikkeling van een Huawei introduceerde aan de tentoonstelling, beurs van informatie-en telecommunicatie-technologieën CeBIT 2018. Volgens de Voorzitter van cloud-oplossingen Huawei MA Haixu, het nieuwe platform zal helpen bij het versnellen van de digitale transformatie van de auto-industrie. Het bedrijf Huawei heeft een speciaal platform voor slim vervoer”, die in staat is op basis van de analyse van “big data” (zoals de toestand van het voertuig en rijgewoonten) maken van een “cloud verdubbelt” coureurs en hun auto ‘ s. Platform OceanConnect IoV (het Internet van de Voertuigen) zal helpen de wereldwijde merken met het optimaliseren van hun werk en aanbevelingen voor de distributie van digitale inhoud die is ingesloten in een moderne auto multimedia systemen, alsmede de uitvoering van specifieke diensten. Onder de deelnemers aan de CeBIT – ondernemers, economen, computer experts, politici, uitgevers.