Economie

Gebruikers van Instagram gemelde problemen in het sociale netwerk

Storingen in het sociale netwerk Instagram is waargenomen op dinsdag in een aantal landen, waaronder in Rusland. © EPA/ROLF VENNENBREND

TASS, 12 juni. Volgens de “kaart glitches”, gepubliceerd op de bron, het grootste aantal klachten ontvangt het netwerk van inwoners van andere Europese landen en ook de verenigde staten en Brazilië. Volgens dat ongeveer de helft van de gebruikers van Instagram (45%) ervaren problemen bij het downloaden van de rekeningen van het nieuws, 27% van de waargenomen storingen in de werking van de website service, 26% niet kunt inloggen op hun account. Dit werd gemeld op de website van de dienst Downdetector, die waakt over de populaire online middelen. In Rusland is de meerderheid van storingen opgenomen in het Centraal Federaal district.