Economie

Frankrijk is van plan om intensivering van de dialoog met de VS op het gebied van de handel

Diplomaten geeft ook aan dat “Frankrijk is van plan om het bevorderen van internationale samenwerking in de commerciële sfeer om te spreken over het structureren van problemen”. PARIJS, 12 juni. “Deze monumenten zal worden aanbevolen onder de prioriteit tijdens het franse voorzitterschap in de Groep van zeven, die volgde na de canadese voorzitterschap”, -, aldus het Ministerie van buitenlandse zaken. /TASS/. Deze dialoog zal worden gebaseerd op de uitgebreide gegevens uitgewisseld, de deelnemers, zoals dit dient te verwijderen van alle twijfel en aan het wegwerken van de bestaande misverstanden,” – zei in een verklaring. “In dit verband, de President van Frankrijk Emmanuel macron voorgesteld te houden van de land-conferentie met China, de VS, Japan en de Europese landen te bespreken belangrijke onderwerpen en na te gaan welke maatregelen nodig zijn ter verbetering van de efficiëntie van de world trade organization”, – zei in een verklaring. Frankrijk is op weg naar het handhaven van een intensieve dialoog met de VS gericht op het oplossen van problemen op het gebied van de handel. Het benadrukt dat de Minister van buitenlandse zaken Jean-Yves Le Drian “voert regelmatig een dergelijke uitwisseling van standpunten over diverse zaken met zijn Amerikaanse tegenhanger”. Zie ook

Trump op het spoor van een handelsoorlog

“We zijn voorstander van het voeren van diepgaande dialoog met de Verenigde Staten voeren van een gezamenlijke analyse van de situatie in het gebied van de trans-atlantische handel. Dit werd vermeld op dinsdag de officiële vertegenwoordiger van het Ministerie van buitenlandse Zaken van de Republiek.